"Suolabeibe" rikkoi hiljaisuuden kohutempauksestaan – nämä kuvat MM-juhlinnassa aiheuttivat vihamyrskyn

Argentiina sekosi maailmanmestaruudesta – huimat kuvat juhlallisuuksista, väenpaljous mykistää 0:59
Katso: Argentiinan MM-juhlat olivat aivan toista tasoa.

Nusret Gökce, joka tunnetaan paremmin nimellä “Salt Bae”, joutui jalkapallon MM-kisojen finaalin jälkeen kovan palauteryöpyn keskelle. Nyt hän on rikkonut hiljaisuuden kiistellyistä tapahtumista.

Turkkilainen julkkiskokki Gökce nousi muutama vuosi sitten maailmanlaajuiseen suosioon tavasta, jolla hän ripotteli suolaa lihan päälle luksusrtavintolassaan Dubaissa.

Argentiinan voitettua viime talvena maailmanmestaruuden Qatarissa, liittyi hän Lionel MessinAngel Di Marian ja kumppaneiden mukaan kentälle.

Hänet huomattiin suutelemassa MM-pokaalia ja ottamassa valokuvia useiden Argentiinan pelaajien kanssa, mikä meni monien mielestä liian pitkälle.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kuusi kuukautta myöhemmin hän puhuu ensimmäistä kertaa tapahtuneesta.

– Se, että päädyin ylipäätään kentälle, johtui yhdistelmästä rakkauttani Argentiinaa kohtaan, sekä ilosta voittaa kultaa, Gökce kertoi The Timesin haastattelussa.

– Rakastan Argentiinaa. Olen asunut siellä ja kannustin heitä finaalissa. Monet pelaajat ovat käyneet ravintolassamme, joten en tuntenut itseäni vieraaksi. Se oli erityinen hetki.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Saamastaan huomiosta hän ei itse ota vastuuta, vaikka lupaakin olla toistamatta tekoaan.

– En koskaan halunnut varastaa valokeilaa tai tehdä itselleni minkäänlaista julkisuutta. Kentälle meni noin tuhat ihmistä, joten se ei ollut vain minä. Huomio vain kohdistui minuun!

– Kaksi miljardia ihmistä katsoi MM-finaalin, ja kuinka moni puhui minusta sen jälkeen? Viisi miljardia. Koko maailma. En voi tehdä sitä tekemättömäksi, mutta en koskaan, ikinä enää tee samaa.

Gökce joutui aiemmin tässä kuussa sulkemaan yhden burgeriravintolansa Manhattanilla, Yhdysvalloissa. Useita hänen ravintoloitaan ympäri maailmaa on arvosteltu poikkeuksellisen ankarasti.

Turkkilaista vastaan on myös nostettu lukuisia oikeusjuttuja ja valituksia muun muassa työntekijöiden tippien varastamisesta, asiakkaiden ylijäämäviinien myynnistä ja sukupuolisesta syrjinnästä.

Lue myös:

    Uusimmat