Emil Hallberg ja äiti Helena Ahti-Hallberg muistelevat tanssituntia, joka päätyi riitaan: "Se tunti loppui siihen"

Emil Hallbergin ja Helena Ahti-Hallbergin yhteinen tanssitaival ei aina ole ollut aivan mutkaton. 

Tanssija ja Salkkareistakin tunnettu näyttelijä Emil Hallberg pääsee yllättämään äitinsä, Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarina tunnetun Helena Ahti-Hallbergin huippukokki Kari "Kape" Aihisen avustuksella Illallinen äidille -ohjelmassa.  

Helena Ahti-Hallberg kertoo neljän ruokalajin illallisen lomassa iloitsevansa siitä, että yhteisen tanssitaipaleen myötä hän on saanut viettää erittäin paljon aikaa poikansa kanssa. Kaksikko toteaa yhteen ääneen, että vaikka he ovat luonteiltaan erilaisia, ovat he tanssin suhteen hyvin samanlaisia. 

– Arkielämässä tulee kontrasti meidän luonteissa, Emil Hallberg arvioi. 

– Sähän olet ollut itseasiassa, mitä vanhemmaksi olet tullut, niin sitä helpompi koutsattava. Kyllä yhden kerran taisi olla sellainen, että sanoin kesken tanssitunnin, että mä taidan lähtee kahville. Ja se tunti loppui siihen, Helena Ahti-Hallberg muistelee. 

Emil Hallberg naureskelee muistellessaan, että hän saattoi olla tuohon aikaan hieman hankalahko taiteilija. Tapauksen jälkeen tilanne kuitenkin tasaantui, eikä vastaavaa tapahtunut uudestaan. 

– Sen jälkeen ei ole tarvinnut, ja hän sanoi, että hän kyllä ymmärsi, että äiti sit oikeesti lähtee kahville. Se oli se yksi kerta, ja sitten on ollut taas helppoa sen jälkeen, Ahti-Hallberg muistelee.

Illallinen äidille MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaisin klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja