Elon Musk kiistää kannustaneensa ketään sijoittamaan kryptovaluuttoihin

Elon Musk on pitänyt kryptovaluuttoja näkyvästi esillä, mutta kieltää kehottaneensa ketään sijoittamana niihin.

Kryptomarkkinat heiluvat ja tulevat alas rytinällä. Ihmiset etsivät syyllistä rahojensa menettämiselle. On helppoa osoittaa sormella miljardööri Elon Muskia, mutta siinä mennään metsään ainakin joiltain osin.

Tunnettuna kryptohehkuttajana ja meemivaluutta dogecoinin ystävänä tunnettu Musk on antanut Twitterissä lausuntoja, jotka ovat tulkittavissa sijoituskehotuksiksi.

Muskin mukaan asia ei kuitenkaan ole näin yksioikoinen.

– En ole koskaan sanonut, että ihmisten tulisi sijoittaa kryptovaluuttoihin, Musk totesi Qatar Economic Forum -tapahtumassa.

Muskin ei tiedetä koskaan kehottaneen suoraan ihmisiä sijoittamaan kryptovaluuttoihin, joskin hän on pitänyt niitä näkyvästi esillä, Mashable kirjoittaa.

Sen sijaan Musk on vihjaillut ja antanut ymmärtää, että kryptot olisivat mahdollisesti hyvä sijoitus. Hän on muun muassa todennut, että Teslan voi maksaa bitcoineilla.

Musk tuli kuitenkin pian katumapäälle kuultuaan kryptolouhinnan vaikutuksista ympäristölle. Pian tämän jälkeen hän kuitenkin jälleen hehkutti kryptoja Twitterissä.

Musk kirjoitti myös aiemmin, että SpaceX aikoo laukaista satelliitin, joka on nimetty meemivaluutan mukaan. SpaceX:n satelliitti oli nimeltään Dogecoin. Tehtävä oli myös tarkoitus rahoittaa samalla meemivaluutalla.

Musk on myös julkisesti toivonut, että McDonald’s hyväksyisi maksutapana dogecoinin. Jos näin käy, Musk on luvannut syödä Happy Meal -aterian televisiossa.

Lue myös:

    Uusimmat