Ellips esiintyy ensimmäistä kertaa soolona suorassa lähetyksessä: "Kyllähän tämä uuden alussa olemista on"

Ellips esiintyy ensimmäistä kertaa soolona suorassa televisiolähetyksessä Tähdet, tähdet -ohjelmassa. 

Tähdet, tähdet -ohjelman seitsemännessä suorassa lähetyksessä nähdään todella erityinen hetki, sillä illan aluksi nähdään Ellipsin ensimmäinen esiintyminen televisiossa. Ellips on Haloo Helsinki! -yhtyeestä tunnettu laulaja Elli Haloo.

Artisti myöntää, että esiintyminen jännittää hieman, niinkuin sooloprojekti kokonaisuudessaankin. Ellipsin mukaan tuntemukset ovat melko erilaiset, kun hänen ympärillään ei ole tuttua Haloo Helsinki! tai Ellips-yhtyeen porukkaa. 

– Kyllä tämä tämmöistä uuden alussa olemista on. 

Huhtikuussa Ellips julkaisee ensimmäisen soololevynsä, ja sitä ennen häneltä tullaan vielä kuulemaan yksi uusi single. Hän kertoo saaneensa uudesta sooloprojektistaan hyvää palautetta kuulijoiltaan. 

– Olen ollut ihan hämmentynyt siitä, miten kannustavasti ihmiset ovat ottaneet vastaan. On paljon sitä vanhaa kuulijakuntaa, ja sitten selkeästi on tullut ihan uusia korvia. On ollut kivaa huomata, että jengi on silleen, että hei kivaa, kun vedät rokkia!

Illan Tähdet, tähdet -lähetyksessä kuullaan tänä iltana artistien voimakappaleita. Ellips kertoo, että hänen ehdoton voimabändinsä on jo vuosikausien ajan ollut Queen. 

– Kyllä niillä on niin paljon sellaisia biisejä, että ne kun lähtee soimaan niin mä vaan räjähdän.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja