Arttu Wiskari paljastaa salaisen paheensa: "Toivon, että Mikko Leppilampi tulisi sinne"

Arttu Wiskari vierailee illan Tähdet, tähdet -lähetyksessä. 

Tähdet, tähdet -ohjelman uudella kaudella tähtiartistit pääsevät näyttämään yleisölleen ja tuomareille jotain aivan uutta itsestään erilaisten teemojen kautta. Tällä kertaa salatut puolet tuodaan toden teolla päivänvaloon, sillä illan jakson teemana on "salainen paheeni". 

Illan lähetyksessä vierailevana tähtenä nähdään suomipopin suurtähti Arttu Wiskari. Mies nähtiin itse kilpailemassa Tähdet, tähdet -ohjelman kolmannella kaudella vuonna 2016. Artisti on mielissään siitä, että hän on saanut palata kuvioihin – vaikkakin vierailevana artistina. 

– Silloin kun oli itse messissä, niin aika paljon tuli hassuteltua ja heittäydyttyä ja nyt on jotenkin ihan eri roolissa, jotenkin hassu fiilis. 

– Kyllä tämä on ehdottomasti yksi hauskimmista ohjelmista, missä olen ollut mukana.

Illan teeman mukaisesti Wiskari pohtii, ettei hän oikein tiedä, mikä olisi hänelle musiikillisesti ultimaattinen salainen pahe. Sen sijaan hän paljastaa toisen salaisen paheensa, joka liittyy yllättäen Tähdet, tähdet -juontajaan Mikko Leppilampeen

– Mä istun aina Erottajalla baarissa yksin, juon kaljaa ja toivon, että Mikko Leppilampi tulisi laulamaan sinne karaokea. Mutta en tiedä musiikin suhteen, kuuntelin pienenä Hansonia. Ja kyllä mä sitä kuuntelen varmaan vieläkin. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja