Elina Gustafsson muistelee ensimmäistä kohtaamista Ansku Bergströmin kanssa: "Tulen olemaan vaikeuksissa"

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström kertovat, kuinka vaikea oli salata suhde TTK-kulisseissa 0:53
Elina Gustafsson ja Ansku Bergström kertovat, kuinka vaikea oli salata suhde TTK-kulisseissa

Elina Gustafssonin ja Ansku Bergströmin suhde syttyi TTK-kulisseissa.

Entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tanssija Ansku Bergström avaavat ovensa Maria Veitolalle, joka tulee yökylään parin yhteiseen kotiin.

Gustafssonin ja Bergströmin rakkaustarina alkoi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulisseissa syksyllä vuonna 2021. Gustafsson kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, millainen oli parin ensimmäinen kohtaaminen.

En kyllä ajatellut, kun menin kirjoittamaan TTK-sopparia ja sitten sä tuut just sellaisissa lesbokuteissa. Sulla oli revityt farkut ja musta toppi. Katson sua, että omg, mä tulen olemaan vaikeuksissa, Gustafsson naureskelee.

Pari myöntää, että heillä on ollut suhteen aikana kriisejä. Etenkin Gustafssonia tullaan paljon iskemään Bergströmin silmien edessä.

Jos olisi heteropariskunta, niin jengi ei tekisi niin. Nyt kun on lesbopariskunta, niin sitten se on jotenkin helpompaa. Niistä on tullut muutamia kriisejä, että mulla on mennyt pata jumiin, Bergström pohtii.

Ylhäällä olevalla videolla pari paljastaa, kuinka vaikea oli salata suhde TTK-kulisseissa.

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta! Sarja alkaa MTV3-kanavalla 27.3. klo 22:35.

Lue myös:

    Uusimmat