Elämäntapamuutoksen tehnyt Henna Kalinainen sai tytön! Pippa Laukka liikuttui kyyneliin ilouutisesta – "OMS-vauva"

3:29
Henna Kalinainen tuli raskaaksi suosikkiohjelman ansiosta.

Henna Kalinainen tuli raskaaksi Olet mitä syöt -ohjelman kuvausten aikana. 

Tositelevisiotähti Henna Kalinainen on saanut tyttölapsen puolisonsa kanssa. Kalinainen kertoi Instagram-kuvansa yhteydessä, että pienokainen syntyi 1. päivä tammikuuta. 

Kalinainen nähtiin Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa hänen elämäntapansa laittoi kuntoon hyvinvointilääkäri Pippa Laukka. Laukka kertoo, että sai Kalinaiselta viestin ilouutisesta ja liikuttui sen myötä. 

Laukka julkaisi Instagram-tililleen kuvapäivityksen ohjelman kuvauksista, jossa he poseeravat Kalinaisen kanssa. 

–Onnea tyttövauvan syntymän johdosta Henna ja Jarkko. Kun Henna laittoi eilen minulle viestiä lapsen syntymästä, itkin liikutuksen kyyneleitä. Onnea ei tarvitse ansaita, mutta joskus se vaatii kovaa tahtoa ja työtä kuten Hennan kohdalla. Olen kiitollinen, että olen saanut kulkea pienen matkan rinnalla kohti suurinta onnea, Laukka kirjoittaa. 

Kalinainen on vastannut kiitollisena viestiin. 

– Ihana sinä. Sinun hienon kannustuksen myötä tähän elämäntapamuutokseen syntyikin tämä OMS-vauva, Kalinainen kirjoittaa. 

– Timanttista yhteistyötä, Laukka kuittaa. 

Kalinainen kertoo Instagram Storiesissa, että sunnuntaina (3.1.) hänellä alkoi kolmas päivä äitinä. Hän julkaisi siellä myös suloisen kuvan pienokaisestaan. 

– Pikkuhiljaa alkaa tottua tähän ajatukseen, hän kirjoittaa. 

Raskaaksi kuvausten aikana

Kalinainen tuli raskaaksi OMS-ohjelman kuvausten aikana. Hän kertoi syyskuussa MTV Uutisille, kuinka oli toivonut jo pitkään perheenlisäystä. 

– Kuvaukset loppuivat kesäkuun alussa, mutta olen jatkanut Pipan ohjeiden mukaan terveellistä elämäntapaa. Syön oikein ja liikun, voin todella hyvin tällä hetkellä. Parasta on se, että saan syödä mitä haluan, kunhan teet ruokani itse.

– Ihannepainoani alan tavoitella vasta raskauden ja imetyksen jälkeen, hän kertoi. 

Kalinainen kertoi, että stressasi ennen ohjelmaa, mitä ihmiset ajattelevat hänestä. Hän joi ennen päivittäin alkoholia, eikä katsonut, mitä suuhunsa laittaa. Tai syökö ylipäätään mitään.

– Hävettää, join älyttömästi ja esitin parempaa, kuin olin. Kyllähän ulkokuori kertoo ihmisestä, miten elää. Lähdin takki auki ohjelmaan, olin aito oma itseni. Olen tosi iloinen jokaisesta viestistä, jonka olen saanut ohjelman jälkeen. Haluan toimia esimerkkinä, että ikinä ei saa luovuttaa, hän totesi. 

Korjattu 4.1. klo 14:45: Poistettu lause synnytyksen käynnistymisestä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja