Egyptiläisnainen riisuutui blogissaan: Ennennäkemätöntä

Nuori egyptiläisnainen Aliaa Maghda El-Mahdy on postannut itsestään alastonkuvia blogiinsa. Teko on ennennäkemätön maassa, jossa alastomuus on tabu. Teollaan El-Mahdy haluaa osoittaa mieltään vapaan ilmaisun puolesta.

Egypytiläisnainen Aliaa Maghda El-Mahdy julkaisi itsestään alastonkuvia blogissaan. El-Mahdy kuvailee itseään liberaaliksi, feministiksi, vegetaristiksi ja individualistiksi. 20-vuotias kairolainen on myös ateisti. Naisen tempaus on saanut aikaan aikamoisen kohun maassa, jossa julkinen alastomuus ei ole tavallista.

Rebel's Diary -nimisessä blogissa on vieraillut yli miljoona kävijää. Rohkeissa kuvissa El-Mahdy katsoo kameraan viettelevästi ilman rihman kiertämää, vain stay-up -sukat yllään.

Rohkealla teollaan El-Mahdy haluaa osoittaa mieltään vapaan ilmaisun puolesta. Alastonkuvallaan El-Mahdy vastustaa myös väkivaltaa, rasismia, seksismiä, seksuaalista häirintää ja tekopyhyyttä.

Alastomuus on Egyptissä suuri tabu. El-Mahdyn teko on lähestulkoon skandaali muslimimaassa, jossa naiset pukeutuvat peittävästi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: http://arebelsdiary.blogspot.com

Kuva: Shutterstock, Glovatskiy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja