Edesmenneen Carrie Fisherin äidin musta joulu – nämä olivat Debbie Reynoldsin lohduttomat viimeiset sanat

Hollywood-tähti Debbie Reynolds on kuollut 0:38

Todd Fisher joutui jättämään lopulliset hyvästit sekä siskolleen että äidilleen.

Yhden Hollywoodin tähtiperheistä joulu oli hyvin raskas.

Ensin näyttelijä ja ohjaaja Todd Fisherin, 58, isosisko Carrie Fisher kuoli 60-vuotiaana tiistaina 27. joulukuuta hänen sydämensä pysähdyttyä.

Edessä oli vielä lisää suru-uutisia. Fisherin sisarusten äiti, näyttelijä Debbie Reynolds menehtyi 84-vuotiaana sairauskohtaukseen vain vuorokautta myöhemmin, keskiviikkona 28. joulukuuta.

Miten Fisherin perheen raskas joulunaika eteni?

Prinsessa Leian roolista Star Wars -elokuvissa parhaiten tunnettu Carrie Fisher sai sydänkohtauksen jouluaaton aattona 23. joulukuuta. Hän oli lentokoneessa matkalla Catastrophe-tv-sarjan kuvauksista Lontoosta kotiinsa Los Angelesiin.

Lentokoneen laskeuduttua Fisher vietiin sairaalaan ja häntä pidettiin hengityskoneessa. Julkisuuteen annettujen tietojen mukaan Fisherin sydän pysähtyi tiistaina 27. joulukuuta 2016.

Viihdesivusto TMZ:n siteeraamien Fisherin läheisten mukaan näyttelijän kunto ei kohentunut viimeisten päivien aikana. Omaiset joutuivat käymään keskusteluja elämää ylläpitävien laitteiden irrottamisesta, mutta heidän ei tarvinnut tehdä raskasta päätöstä, sillä Fisherin sydän pysähtyi.

Fisherin äiti Debbie Reynolds kirjoitti vielä joulupäivänä 25. joulukuuta toiveikkaasti tyttärensä tilan olevan vakaa.

Mediatietojen mukaan Reynolds sai sairaskohtauksen ollessaan poikansa Todd Fisherinasunnolla suunnittelemassa tyttärensä hautajaisia.

TMZ-verkkosivuston mukaan äiti oli vaikuttanut haluavan kuolemaansa.

– Kaipaan häntä niin paljon. Haluan olla tyttäreni kanssa, Debbie Reynoldsin kerrotaan lausuneen viimeisinä sanoinaan ennen kohtalokasta sairauskohtausta.

Perheen mukaan äiti oli saanut vuoden aikana useita muitakin sairauskohtauksia, eli hän oli heikossa kunnossa. Tyttären kuolema oli kuitenkin hänelle lopulta liikaa.

Reynolds vietiin sairaalaan, mutta häntä ei voitu pelastaa. Todd Fisher vahvisti uutisen Varietylle.

– Hän on Carrien luona nyt.

Lue myös:

    Uusimmat