Ed Sheeranin vaimolla diagnosoitiin kasvain toisen raskauden aikana: "Tunsin hukkuvani"

Ellinoora ja Ed Sheeran julkaisevat yhteisen kappaleen 8:25
Katso myös: Ellinoora kertoo tapaamisestaan Ed Sheeranin kanssa.

Artisti Ed Sheeranin vuosi 2022 ei ollut helppo.

Brittiartisti Ed Sheeran, 32, kertoi, että hänen vaimollaan Cherry Seabornilla, 30, diagnosoitiin kasvain, kun hän odotti heidän toista lastaan. Sheeran ilmoitti toisen tyttärensä syntymästä toukokuussa Instagramissa ja kirjoitti, että hän ja Seaborn olivat niin rakastuneita häneen ja onnellisia, että ovat nelihenkinen perhe.

Sheeran kertoi uuteen albumiinsa liittyvissä päiväkirjamerkinnöissään, jotka julkaistiin 1. maaliskuuta Twitterissä, että viime vuoden alku muutti hänen elämänsä, mielenterveytensä ja tavan, jolla hän näkee musiikin ja taiteen.

– Kuukauden sisällä raskaana olevalle vaimolleni kerrottiin, että hänellä oli kasvain, eikä hoitoa ollut saatavilla, kun vasta synnytyksen jälkeen. Paras ystäväni Jamal, veljeni, kuoli yllättäen, ja huomasin itseni tuomioistuimessa puolustamassa nuhteettomuuttani ja uraani lauluntekijänä, Sheeran kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Musiikkiyrittäjä Jamal Edwards kuoli viime vuoden helmikuussa 31-vuotiaana, ja hänen viimeinen Instagram-viestinsä oli syntymäpäiväviesti Sheeranille, jota hän piti veljenään.

Oikeuteen Sheeran joutui vuoden 2017 hitistään Shape of You, kun häntä syytettiin artisti Sami Switchin kappaleen Oh Why plagioinnista. Sheeran voitti jutun huhtikuussa 2022.

Alla olevassa kuvassa Ed Sheeran on vaimonsa Cherry Seabornin kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Pyörin pelon, masennuksen ja ahdistuksen läpi. Tunsin hukkuvani, pää pinnan alapuolella, katsoen, mutta en pystynyt murtautumaan läpi ilmaa etsimään, Sheeran kuvaili tuntemuksiaan vaikeina aikoina.

Hän lisäsi, että hän oli viettänyt vuosikymmenen yrittäessään tehdä täydellisen akustisen albumin, mutta yli viikon hän korvasi kaiken työn syvimmillä ja synkimmillä ajatuksilla. Sheeran kertoi, että hänen uusi albuminsa Subtract avaa luukun hänen sieluunsa. Albumi julkaistaan 5. toukokuuta.

Hän myös kertoi, että ensimmäistä kertaa hän ei yrittänyt luoda albumia, josta ihmiset pitävät. Hän esitti vain jotakin, mikä on rehellistä ja totta hänen aikuisessa elämässään.

Sheeran ei ole kommentoinut vaimonsa tilaa tarkemmin.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat