Duudsonit-Jarpin rakennekynsistä vaaratilanteita ja kommelluksia

Duudsonit-Jarpin rakennekynnet on aiheuttanut miehelle itselleen kiperiä tilanteita ja Duudsoneiden Jukalle vaaraa.

Parhaillaan Subin Duudsonit tuli taloon -sarjan kuvauksissa viilettävät rämäpäät ehtivät tiistaina kokoontua yhteen heidän Duudsonit - 100 tapaa pelastua tylsyydeltä -kirjan julkaisutilaisuuteen. Helsingissä järjestetyssä tilaisuudessa Duudsoneiden Jarppi esitteli MTV3.fille hänelle laitettuja komeita rakennekynsiä. Naiseksi pukeutuneen Jarpin peukalotonta oikeaa kättä koristivat värikkäät geelikynnet.

– Minulle viikonloppuna laitettiin tällaiset geelikynnet. Käskivät minun pitää kynsiä puoli tuntia siellä uunissa ja tuntu, kuin olisi notskissa ollut kädet! Huonosti olen pärjännyt, tämä käsi on nyt täysin hyödytön kapine tämä käsi, Jarppi kertoo kokemuksestaan.

Mikä on ollut vaikeinta pitkillä kynsillä?

– Olen oikeakätinen, joten täytyy sanoa, että vaikeinta on ollut se, kun menee vessaan. Loput voittekin päätellä itse.

Myös Duudsoneiden Jukka on saanut kokemusta Jarpin kynsien vaarallisuudesta.

– Nukuimme vierekkäin niin yö oli aika vaarallinen, kun ei tiennyt ketä se raapii ja mitä se siellä tekee, Jukka kertoo.

Jarpin rakennekynnet aiheuttivat omat vaaratilanteet, mutta mitkä ovat HP:n ja Jarnon hurjimmat vaaratilanteet Duudsonit-uralla?

– Minun vaarallisin tilanne oli se, kun HP ajoi kerran pyörällä ilman käsiä, pelkästään sen katsominen oli vaarallista, Jarno kertoo.

– Sen jälkeen Jarno ei enää uskaltanut tulla edes minun jopparille, HP nauraa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja