Duudsoneista tuttu Jarno Laasala täyttää 41 vuotta: "Elämää on sen verran takana, että osaa ottaa rauhassa"

8:36
Huomenta Suomessa haastattelussa Duudsonien Jarno Laasala ja Jarppi Leppälä.

Jarno Laasala saapui kannustamaan ystäväänsä Tanssii Tähtien Kanssa -yleisöön.

Duudsoneista tuttu Jarno Laasala saapui toiseen Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan livelähetykseen kannustamaan ystäväänsä Jukka Hildéniä

– Jarppi silloin aikoinaan veti niin hienosti ja Jukka vetää nyt ihan supermakeeta. Se on niin innoissaan tästä tanssimisesta. Nyt pääsee kattomaan livenä, kannustamaan ja huutamaan, Laasala kuvailee. 

Possessakin mukana ollut Laasala työskentelee tällä hetkellä useamman firman taustoissa. Hän on kuitenkin käynyt Possen yleisössä katsomassa meininkiä.

– Olen edelleen iloinen, että lähdin uusiin haasteisiin ja tehnyt muita projekteja. Eihän sitä koskaan tiedä, jos tulee joku pikkuvierailu taas. Katotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, hän sanoo.

Laasala kertoi keväällä lähes 20 vuoden liittonsa on päättyneen. Hän sanoi MTV Uutisten haastattelussa voivansa hyvin ja viettävänsä paljon aikaa ystäviensä kanssa. 

– Olen viikon päästä 41 vuotta, sanotaanko näin, että elämää on sen verran takana, että osaa ottaa rauhassa ja nauttia ystävien kanssa yhdessä olosta, hauskanpidosta ja urheilusta. Pyrkii elämään aika terveellistä elämää tällä hetkellä. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin kello 19:30 MTv3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja