Jarno Laasala avautuu Annassa avioerostaan – keskustelivat ja kävivät parisuhdeterapiassa: "Tuskallinen prosessi luopua ihmisestä, jonka kanssa on uskonut viettävänsä loppuelämän"

Jarno Laasala ilmoitti erostaan toukokuun lopussa.

Duudsoneista ja Posse-ohjelmasta tuttu Jarno Laasala julkaisi tunteikkaan videon YouTubessa toukokuun lopussa. Videolla mies kertoi yllättäen eroavansa vaimostaan Hannesta, jonka kanssa hän oli yhdessä lähes 20 vuotta. Heillä on kolme yhteistä lasta.

– Et ikimaailmassa ajattele, että jotain tällaista voisi tapahtua, että haette avioeroa.

– Olen kiitollinen, että minulla on ollut paras mahdollinen vaimo. Hän on opettanut elämästä minulle enemmän kuin kukaan muu. Rakkaudesta, ystävällisyydestä ja myötätunnosta. Hän on tukenut minua, kun minulla on ollut vaikeaa.

Laasala kertoo videolla myös ex-parin tehneen eropäätöksen jo alkuvuodesta. He ovat jo asuneet erillään muutaman kuukauden ajan. Videolla mies haluaa tarkentaa, että ero tuli jo ennen koronapandemiaa.

Laasala antoi Anna-lehteen haastattelun, jossa hän kertoo eroprosessistaan. Laasala ja hänen vaimonsa yrittivät kaikkensa, he keskustelivat ja kävivät parisuhdeterapiassa. Lopulta he päätyivät eroon, mutta Laasala kertoo lehdessä olevansa vaimonsa kanssa hyvissä väleissä. Ex-pariskunta asuu toistensa lähellä.

– On äärimmäisen tuskallinen prosessi luopua ihmisestä, jonka kanssa on uskonut viettävänsä loppuelämän. Eikä rakkaus mihinkään katoa, se vain muuttaa muotoaan. Joskus suurinta rakkautta on lakata yrittämästä ja päästää irti. Se on se kohta, jossa voi kasvaa.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja