Dmitri Medvedevilta kylmäävä viesti: "He ovat paskiaisia ja äpäriä"

Venäjän Dmitri Medvedev säväytti tänään jälleen ala-arvoisessa päivityksessään, joka oli tapansa mukaan kirosanojen maustama.

Venäjän turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja ja entinen presidentti Dmitri Medvedev avautui venäläismedialle siitä, miksi hänen sosiaalisen median päivityksensä ovat niin tylyjä ja vihamielisiä.

Medvedev vastasi kysymykseen, joka koski hänen viestipalvelu Telegram-postaustensa erityistä ankaruutta. Hän sanoi vihaavansa "paskiaisia ja äpäriä", jotka "haluavat Venäjän kuolevan".

Medvedev ei kuitenkaan selventänyt, keitä hän tarkalleen ottaen tarkoitti. Useimmiten turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja kirjoittaa kielteisesti Ukrainan, EU:n ja Yhdysvaltojen viranomaisista.

Näin Medvedev kirjoittaa

Tänään tiistaina Medvedevin julkaisema viesti Telegramissa meni sanatarkasti käännettynä näin:

"Minulta kysytään usein, miksi Telegram-postaukseni ovat niin ankaria.

Vastaus on, että vihaan niitä. Ne ovat paskiaisia ja äpäriä. Ne haluavat että me ja Venäjä kuolemme. Ja niin kauan kuin olen elossa, teen kaikkeni saadakseni ne katoamaan."

Medvedev julkaisee Telegram-kanavallaan säännöllisesti viestejä, joissa pohditaan Venäjän "sotaoperaatiota" Ukrainassa, Venäjän vastaisia pakotteita ja venäläisen kulttuurin lakkauttamista lännessä.

Hänen viimeisimmässä kirjoituksessaan keskitytään esimerkiksi siihen, että EU hylkäsi Venäjän energiavarat. Hän totesi, että EU-maat joutuisivat "kerjäämään" raaka-aineita ja käyttämään "harmaita järjestelmiä" kiertääkseen "omia idioottimaisia pakotteitaan".

Lue myös:

    Uusimmat