Disney paljasti Pieni merenneito -elokuvan Arielin näyttelijän – fanit ylistävät valintaa

R&B-laulaja Halle Bailey näyttelee Arielia Disney-klassikon uudessa versiossa. 

Disney on viime vuosina tehnyt useita näyteltyjä versioita klassikkopiirretyistään. Kaunotar ja hirviö -elokuva sai ensi-iltansa toissa vuonna, ja tänä keväänä on nähty näytellyt versiot Dumbosta ja Aladdinista. Odotettu Leijonakuningas saapuu elokuvateattereihin heinäkuussa.

Parhaillaan työn alla on uusi versio Pieni merenneito -elokuvasta. Disney on paljastanut, että merenneito Arielin rooliin on valittu laulaja Halle Bailey.

– Laajamittaisen haun jälkeen oli selvää, että Hallella on harvinainen yhdistelmä elinvoimaa, sydäntä, nuorekkuutta, viattomuutta ja substanssia, sekä upea lauluääni. Kaikki nämä ovat olennaisia ominaisuuksia tämän ikonisen roolin näyttelemiseen, ohjaaja Rob Marshall tiedottaa.

Bailey tuli tunnetuksi R&B-duo Chloe x Hallesta. Duo nousi kuuluisuuteen julkaisemalla Youtubessa cover-versioita Beyoncén kappaleista. Sittemmin he tekivät sopimuksen Beyoncén levy-yhtiön kanssa ja ovat olleet mukana supertähden kiertueella.

Fanit ottivat innoissaan vastaan uuden Arielin. Sosiaalisessa mediassa on hehkutettu Disneyn päätöstä valita rooliin tummaihoinen näyttelijä.

Lue myös:

    Uusimmat