Disney lupaa – Carrie Fisheriä ei herätetä henkiin teknologian avulla

Disney toppuuttelee harvinaisella tiedotteella Star Wars -elokuvien ympärillä vellonutta huhumyllyä.

Näyttelijä Carrie Fisher tuli tunnetuksi vuosina 1977-1983 julkaistuista Star Wars -elokuvista, joissa hän näytteli prinsessa Leiaa.

Fisher menehtyi sairaalassa joulukuun 27. päivänä. Hän oli saanut sydänkohtauksen lennolla neljä päivää aiemmin.

Fisher ehti kuvata omat kohtauksensa myöhemmin tänä vuonna ensi-iltansa saavaan Star Wars: Episode VIII -elokuvaan. Hänen oli määrä näytellä myös vuonna 2019 ensi-iltansa saavassa Episode IX:ssä.

Fisherin kuolema käynnisti spekulaatiot siitä, nähdäänkö Fisher elokuvassa tietokonetehosteena. Disneyn omistama Lucasfilms toppuuttelee huhuja virallisella tiedotteella.

– Normaalisti emme reagoi fanien tai median spekulaatioihin, mutta haluamme oikaista erään huhun. Haluamme vakuuttaa, että Lucasfilmsillä ei ole aikomusta luoda digitaalisesti kohtauksia, joissa Carrie Fisher näyttelee prinsessa Leiaa.

– Carrie Fisher oli, on ja tulee aina olemaan osa Lucasfilmsin perhettä. Hän oli prinsessamme, kenraalimme ja ennen kaikkea ystävämme, tiedotteessa lukee. 

Huhut digitaalisista kohtauksista ovat käyneet kiivaana muun muassa siksi, että näyttelijälegenda Peter Cushing tuotiin valkokankaalle hiljattain ensi-iltansa saaneessa Star Wars: Rogue One -elokuvassa. Alkuperäisissä Star Wars -elokuvissa näytellyt Cushing menehtyi vuonna 1994. 

Lue myös:

    Uusimmat