Diandra Flores: Elämä muuttui täysin

Idolsin viime keväänä voittanut lahjakas nuori nainen päivittelee vieläkin kuluneen vuoden tapahtumia.

17-vuotias Diandra Flores hämmensi tv-katsojia upealla äänellään Idols-kisan aikana. Nuoren naisen elämä on muuttunut totaalisesti vuoden aikana, ja se hämmentää edelleen Diandraa.

– On tosi jännä ajatella, että ensi kuussa tulee vuosi siitä, kun menin sinne koelauluihin. Ei sitä oikein vieläkään pysty tajuamaan, on ollut niin kiireistä. Ehkä mä tajuan sitten parin vuoden päästä. Olen tykännyt kyllä ihan hirveästi tästä kaikesta, Diandra tunnustaa.

Lahjakkaan nuoren naisen potentiaalin on huomannut myös David Lee Brewer, jonka opissa on ollut muun muassa Beyonce. Diandran ja amerikkalaisen laulunopettajan yhteistyö on kestänyt jo usean kuukauden ajan, ja Diandra vieraili taas marraskuun alussa miehen opissa Berliinissä.

– Katsotaan nyt, että mitä sieltä on tulossa. Tällä hetkellä keskitytään vaan treenaamiseen. Nyt aletaan suunnittelemaan toista levyä, ja käyn tunneilla siellä. En tiedä vielä, että milloin se tulee edes ulos, Diandra kertoo.

Keväällä mullistunut elämä on tuonut Diandran elämään myös paljon keikkoja. Syksyllä Diandra teki laivakiertueen ja hän on mukana myös Maailman kauneimmat joululaulut -levyllä sekä Hartwall Areenalla järjestettävässä megakonsertissa.

Kaikkien kiireiden keskellä nuori nainen on myös ehtinyt tulla täysi-ikäiseksi. Baarielämälle ei ole jäänyt kuitenkaan aikaa, sillä Diandran syksy on mennyt koulunkäyntiin ja keikkailuun. Myöskään ajokorttia ei ole ehditty vielä hankkia.

– Olisi hienoa, jos sen voisi saada ensi vuonna. Olisi mahtavaa, jos pystyisi itse liikkumaan autolla paikasta toiseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja