Mainos

Demariehdokkailla usean etapin ehdokaskiertue

SDP:n puheenjohtajaehdokkaat esittäytyvät puolueen väelle 18 yleisötapahtuman kiertueella huhti-toukokuussa. Ennen kiertueen alkua vielä mitataan, että kaikilla mukaan tulevilla ehdokkailla on riittävän laaja kannatus.

Puoluehallitus päätti, että kiertueelle osallistuvalla ehdokkaalla on oltava vähintään 10 puolueosaston tai 250 äänioikeutetun jäsenen allekirjoituksellaan ilmoittama tuki.

Puoluesihteeri Maarit Feldt-Ranta uskoo, että kaikki nyt ehdokkuudestaan ilmoittaneet saavat kyllä tämän tuen. Kannatuksen mittaamisen lisäksi toisena tavoitteena on aktivoida puoluekenttää.

Ehdokkaita on toistaiseksi tiedossa yhdeksän.

Tuesta on tehtävä ilmoitus puoluetoimistoon maaliskuun loppuun mennessä. Tuolloin siis selviää se, montako ehdokasta lähtee kiertueelle. Varsinaisesti ehdokkaat asetetaan vasta kesäkuisessa puoluekokouksessa Hämeenlinnassa, joten valituksi voi toki teoriassa tulla joku muukin kuin puheenjohtajakiertueella mukana ollut.

Ehdokaskiertue alkaa Tampereelta 14. huhtikuuta ja päättyy Vantaalle 27. toukokuuta. Tilaisuuksia on vähintään yksi joka piirin alueella.

Ihan samoja kampanjapuheita ei joka paikassa kuulla, sillä suurimmalla osalla tilaisuuksista on omat teemansa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.