Dan kehitteli hauskan jipon: Tämä keskeytys hämmentää taatusti kesken videopalaverin!

Tämä näppärä iPhone-kikka helpottaa kursorin liikuttamista 0:29
Tämä iPhone-kikka mullistaa tapasi muokata tekstiä.

Dan kokeili nerokasta kikkaa videoneuvotteluita hämmentämään.

Koronakriisin myötä ja etätöiden lisäännyttyä erilaiset videopalaverit ovat myös moninkertaistuneet. Toisinaan virtuaalikokoustaminen sujuu oikein näppärästi, mutta onpa viime aikoina uutisoitu huvittavista kommelluksistakin. Esimerkiksi eräs esimies laittoi kokoukseen vahingossa perunafiltterin päälle, eikä sitten päässytkään uudesta ulkomuodostaan enää eroon. 11 työntekijän käymässä videoneuvottelussa puolestaan tapahtui odottamaton käänne Jenniferin epäonnisen möhläyksen vuoksi.

Joillakin on karanteenin vuoksi aikaa jekkuilla ihan tarkoituksella. The Sun kertoo nimittäin miehestä, joka päätti hupailla oikein toden teolla. Videotuottaja Dan Crowd julkaisi Twitterissä sittemmin miljoonien katsoman videon. Videolla hän selittää uusimmista työkuvioistaan, kun samalla taustalla näkyy jotain kummallista: Dan itse!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kakkos-Dan kävelee sisään, tajuaa keskeyttäneensä ja hiipii nopeasti takaisin sinne, mistä tulikin. Hämmentävälle näylle on selitys. Dan selventää Twitterissä kehitelleensä itsestään "Zoom-taustan" keskeyttämään Zoom-palaverin. Videota on katsottu yli neljä miljoonaa kertaa, ja sille on kertynyt liki 440 000 tykkäystä. Moni on ollut vaikuttunut hauskasta ideasta.

– Tämä on parasta, mitä karanteenista on seurannut, kehui eräs Twitter-käyttäjä

Aikaa on ollut muillakin. Myös tämä mies julkaisi taidonnäytteensä:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat