Dallasin suomalaishyökkääjä Roope Hintz ratkaisi voiton kahdella osumallaan: "Yritin keskelle ja ammuin korkealle"

Dallasin suomalaishyökkääjä Roope Hintz iski kaksi maalia ottelussa Buffaloa vastaan jääkiekon NHL:ssä. Dallas kukisti Buffalon maalein 2–0.

Hintz iski molemmat maalit ottelun toisessa erässä. Hintz on tehnyt tällä kaudella yhteensä seitsemän maalia.

– Kiekko vain tuli minulle ja yritin keskelle ja ammuin korkealle, Hintz kuvailee tekemäänsä ottelun ensimmäistä maalia NHL:n verkkosivulla.

Dallasin 33-vuotias hyökkääjä Blake Comeau sanoo, että Hintzin itseluottamus on kasvanut ja hän on ottanut pelin omiin käsiinsä.

–  Yritän vain pelata omaa peliäni ja olla ajattelematta liikaa virheitä ja sen kaltaisia asioita, Hintz taustoitti.

–   Hänen itseluottamuksensa kasvamisen näkee. Hän pitää kiekkoa, hän kuljettaa sitä. Kun hän ensimmäisen kerran tuli joukkueeseen, hänellä oli jo kaikki työkalut, mutta minusta hän katsoi vain syöttöä. Nyt näyttää siltä, että luo tilanteita itse ja ottaa aloitteet omiin käsiinsä. Se on hienoa nähdä. Hän on pelannut erinomaisesti, ja tarvitsemme häntä loppukaudesta, Comeau sanoi.

Dallasin maalia vahtinut Ben Bishop piti nollan jo kolmannessa ottelussa peräkkäin. Illan ottelussa hän torjui 35 maalille tullutta kiekkoa.

– Voitot ovat kuitenkin tärkeitä. Tietenkin nollapelit ovat kivoja, mutta emme me sen takia pelaa. Joukkuekaverit tekevät upeaa työtä edessäni, hän sanoi ottelun jälkeen NHL.comin mukaan.

Myös Bishop kiitteli Hintzin kehitystä.

– Tiesimme kauden alussa, että hän on hyvä pelaaja. Minusta hän tuntee olonsa vain mukavammaksi ja luottavaisemmaksi. Tänä iltana hänen suorituksensa olivat melkein supertähden tasoa. Hänellä on huippuluokan nopeus ja mahtava laukaus, Bishop kehui.

Bishop on torjunut voiton Buffalosta jo 12 kertaa peräkkäin. Hän on nyt tasoissa Nashvillen Pekka Rinteen kanssa, joka on puolestaan voittanut Edmontonin 12 ottelua putkeen. Kyseessä on pisin voittoputki NHL:n historiassa yhtä vastustajaa vastaan.

 

Lue myös:

    Uusimmat