Cristiano Ronaldo – futistähti, jolla on varaa olla leuhka

Tanska ja portugali iskevät tänään yhteen jalkapallon EM-kisoissa. Portugalin supertähti on Cristiano Ronaldo.

Ronaldoa pidetään yhtenä maailman parhaana jalkapalloilijana ja mies tietää sen hyvin itsekin. Julkisten esiintymisensä perusteella pallotaituria ei voi ainakaan vaatimattomaksi syyttää. CNN:n haastattelussa Ronaldo ilmoitti olevansa parempi pelaaja kuin Lionel Messi. Lisäksi muut pelaajat ovat syyttäneet miestä ylimieliseksi.

Kuitenkin Ronaldolla, jos kellä on varaa olla ylimielinen, vaikka se ei kanssaihmisten kannalta fiksua olisikaan. Real Madridissa palloileva Ronaldo on saavuttanut urallaan useita merkkipaaluja. Pelaajan juoksuvauhdiksi on mitattu 33,6 kilometriä tunnissa, ja mittauksen perusteella hän pystyy potkaisemaan palloa noin 130 kilometriä tunnissa.

Kolme vuotta sitten Manchester United hyväksyi Real Madridin ostotarjouksen Ronaldosta, ja 80 miljoonan punnan siirtosumma oli uusi maailmanennätys. Palkkaa Ronaldo tienaa seuraltaan noin 12 miljoonaa euroa vuodessa. Kun erilaiset bonukset ja mainossopimukset lisätään päälle, on hänen vuosiansionsa noin 30 miljoonaa.

Kentällä Ronaldo on yksi parhaista ja kykenee hyödyntämään sen myös taloudellisesti. Lisäksi miehellä pyyhkii hyvin myös naisrintamalla. Uransa aikana naisten suosiosta nauttiva komea futistähti on tavattu useiden kaunotarten seurasta. Miehellä on ollut sutinaa jopa itsensä Paris Hiltonin kanssa. Nykyään Ronaldon tyttöystävä on venäläinen huippumalli Irina Shayk.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat