Colonic Plus -testiryhmään 20 naista

Colonic Plus Kehonpuhdistajanokkos-voikukka-koivunlehtitabletti on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat antaa keholleen "puhdistuskuurin”. Valitsimme testiryhmään 20 naista, jotka haluavat puhdistaa kehonsa kuona-aineista.

Colonic Plus -tabletit on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä tuote, joka on tarkoitettu tukemaan aineenvaihduntaa, suolen normaalia toimintaa ja ruoansulatusta sekä poistamaan ylimääräistä nestettä. Tabletit sisältävät vaikuttavina aineina nokkosta, voikukkaa, koivunlehteä, inuliinia sekä persiljanlehteä.

Tuotteeseen käytetyt kasvit vaikuttavat yhdessä kokonaisvaltaisesti niin suoliston ja ruoansulatuksen kuin maksan ja munuaisten sekä ihon toimintaan. Valmisteen inuliini tukee suoliston hyvää bakteerikantaa.

Valitsimme testiryhmään 20 eri ikäistä naista. Testaajat sitoutuvat käyttämään tuotetta kuukauden ajan ja sitoutuvat raportoimaan tuloksista Helmen sivuilla.

Näin ryhmään valitut perustelivat, miksi juuri he ovat sopivia henkilöitä testaamaan tuotetta.

Nainen, 20

"Olen erittäin kiinnostunut puhdistustuotteista ja olen jo pitkään halunnut kokeilla kehon puhdistusta. Olen kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja yritän elää melko terveellisesti. Koen kuitenkin välillä mahassa turvotusta yms, joten olisi mielenkiintoista nähdä auttaisiko tällainen tuote esimerkiksi siihen. Olen myös kiinnostunut raportoimaan tuloksista, sillä jos kyseessä on todella hyvä tuote, se pitää tuoda kaikkien saataville."

Nainen, 22

"Olen opiskeluni vuoksi stressaantunut ja kehossani on usein tulehduksia. Kuona-aineet kertyvät ja tunnen itseni väsyneeksi sekä huonovointiseksi. Olen viime keväänä syönyt puhdistuskuurin, joten olen halukas antamaan mielipiteeni ja vertaamaan sitä aikaisempaan kuuriini. Painoni on 70kg, mikä on pituuteeni nähden korkeahko."

Nainen, 30

"En ole ylipainoinen, joten normaali laihdutuskuuri ei ole minun juttuni. Kesän lähestyessä keho kaipaisi kuitenkin hieman kevennystä ja kuona-aineiden poistokuuri olisi siihen omiaan!"

Nainen, 43

"Olen aloittamassa kuntokuuria, joka voisi olla fiksua aloittaa puhdistamalla elimistö kaikesta moskasta. Painan aivan liikaa, 92kg, ja vaikka pituutta on 175cm, on siinä 20kg liikaa."

Nainen, 46

"Keväällä vartaloni kaipaa kiinteytystä. Tämä voisi olla hyvä lisä lenkkeilyn ohella, sillä toivoisin pääseväni irti parista ylimääräisestä kilosta ja saavani selluliittia ohuemmaksi, koska tuote vaikuttaa nestekiertoonkin. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt ko. tuotteita."

Nainen, 53

"Liikun paljon ja syön mielestäni terveellisesti. Silti tuntuu, että olen saanut laiskan suoliston. Haluaisinkin kokeilla, olisiko tällaisesta vauhdittajasta apua siihen, että saisin 50+ itseni timmiin kuntoon."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: SXC, Hankintatukku

Lue myös:

    Uusimmat