CNN:n kommentaattori purskahti kyyneliin suorassa lähetyksessä puhuessaan Trumpin kaudesta: "Asiat voi tehdä halvalla tavalla ja päästä pälkähästä, mutta se iskee takaisin"

CNN:n kommentaattori purskahti kyyneliin suorassa lähetyksessä:"Asiat voi tehdä halvalla tavalla ja päästä pälkähästä, mutta se iskee takaisin" 2:06
Katso CNN:n kommentaattorin tunteikas hetki videolta.

CNN:n kommentaattori purskahti kyyneleisiin suorassa lähetyksessä, kun hän puhui demokraattien Joe Bidenin voiton merkityksestä Yhdysvalloille.

– Tänä aamuna oli helpompi herätä isänä, CNN:n politiikan kommentaattori Van Jones sanoi lähetyksessä.

Jones puhui siitä, miten vaalit hävinneen Trumpin aikana ilmapiiri Yhdysvalloissa oli entistä vaikeampi vähemmistöille.

Hän viittasi George Floydin kuolemaan ja Black Lives Matter -liikeeseen, sekä esimerkiksi siirtolaisten ja muslimien kohtaamaan syrjintään.

– Monet ihmiset tunsivat, etteivät voi hengittää, Jones sanoi.

Joka päivä, kun heräät ja näet ne tviitit. Ja kun menet kauppaan ne ihmiset, jotka ovat pelänneet näyttää rasisminsa, ovat tulleet ilkeämmiksi, Jones kuvasi Trumpin ajan ilmapiiriä.

– Asiat voi tehdä halvalla tavalla ja päästä pälkähästä, mutta se iskee takaisin. Tämä on hyvä päivä tälle maalle.

Mediat julistivat Bidenin tänään Yhdysvaltain presidentinvaalien voittajaksi hänen saatuaan voiton Pennsylvaniassa. Vaaleissa äänesti tänä vuonna ennätyksellisen iso osa yhdysvaltalaisista, arviolta yli 66 prosenttia.

Katso CNN:n kommentaattorin tunteikas hetki artikkelin alussa olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat