Cheekiltä albumi ja jäähallikiertue: On annettava kaikki tai ei mitään

Paluun keikkalavoille tekevä räppäri Cheek julkaisi tänään uuden biisinsä ja tiedotti tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Suosittu rap-artisti Cheek, eli Jare Tiihonen, tekee paluun keikkalavoille Tampereen Blockfestissä.

Paluunsa kunniaksi Cheek julkaisi Spotifyssa kappaleen Sä huudat. Singleä seuraa kokonainen albumin Alpha Omega, joka julkaistaan lokakuun 16. päivä.

– Sä huudat -single heijastelee sitä avoimuutta, jolla olen tulevan albumin tekemässä. On olo, että on annettava kaikki tai ei mitään. Päätin antaa kaiken, Cheek tiivistää tiedotteessa.

Tulevan albumin lisäksi Cheek keskittää syksyn aikana energiansa vuoden 2016 alusta starttaavalle jäähallikiertueelle. Massiivinen kiertue nähdään tammi- ja helmikuun aikana 14 kaupungissa, ja se käsittää kaiken kaikkiaan 15 jäähallikeikkaa.

Olemme aloittaneet jo suunnitelmat jäähallikiertuetta varten. Syksyllä ei olla tekemässä keikkoja, koska laitetaan kaikki paukut jäähallikiertueeseen. Haluan antaa diggareille jälleen jotain ainutlaatuista ja tehdä asiat uudella tavalla, Cheek kuvailee.

Jäähallikiertue jatkaa Olympiastadioneilla ja Helsingin Jäähalleissa nähtyjä Cheek-spektaakkeleita.

Alpha Omega -konserteissa Cheek esiintyy suuren taustayhtyeensä ja näyttävien erikoistehosteiden tukemana ainoastaan tätä kiertuetta varten mittatilauksena suunnitellulla lavalla.

Jäähallikiertue on poikkeuksellinen myös mittakaavaltaan, sillä Suomessa ei ole koskaan aikaisemmin toteutettu vastaavan kokoluokan areenakiertuetta.

Liput kiertueen konsertteihin tulevat myyntiin lippu.fi:ssä keskiviikkona 26.8.2015 klo 9.00.

Lue myös:

    Uusimmat