Céline Dion teki harvinaisen esiintymisen – Taylor Swiftin käytös laulajalegendaa kohtaan sai aikaan kommenttitulvan

Taylor Swift kahmi Grammy-palkintoja ja teki historiaa 0:35
Céline Dion ojensi Taylor Swiftille palkinnon Grammy-gaalassa

Jäykkyysoireyhtymää sairastava Céline Dion teki yllätysesiintymisen Grammy-gaalassa. 

Laulaja Céline Dion, 55, teki yllätysesiintymisen viikonloppuna järjestetyssä Grammy-gaalassa. Dion on kertonut sairastavana stiff person -oireyhtymää (SPS), eli jäykkyysoireyhtymä. 

Jäykkyysoireyhtymä on harvinainen neurologinen sairaus, jonka tyypillisiä piirteitä ovat vartalolihasten ja proksimaalisten raajalihasten jäykkyys sekä kivuliaat lihaskouristukset.

Dion saapui Grammy-lavalle ojentamaan Vuoden albumi -palkinnon. 

– Kun sanon, että olen onnellinen, että olen täällä, tarkoitan sitä koko sydämestäni, hän sanoi, saaden yleisön hurraamaan. 

– Ne, jotka ovat onnekkaita ollakseen täällä Grammy-gaalassa, eivät saa koskaan pitää itsestäänselvyytenä, sitä valtavaa rakkautta ja iloa, jonka musiikki tuo elämäämme ja ihmisille ympäri maailmaa, hän sanaili. 

Diana Ross ja Sting ojensivat Dioninlle kyseisen palkinnon 27 vuotta sitten. Katsojat kiinnittivät huomiota, että palkinnon tänä vuonna voittanut Taylor Swift ei vilkaissut Dionia vastaanottaessaan pystiä. 

– Tapa, jolla Miley Cyrusin puhe keskittyi vain Mariahiin ja Taylor Swift ei huomioinut legendaa, Celine Dionia – varsinkin hänen terveysongelmiensa takia – on helvetin ärsyttävää, eräs kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Pahaa verta, ei kuitenkaan kaksikon välillä näyttänyt olevan, sillä he postasivat yhteiskuvan kulissien takaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lue myös:

    Uusimmat