Carrie Fisherin sisko kertoo tähden viimeisistä hetkistä: "Istuin hänen sänkynsä vieressä läpi joulun"

Star Wars -tähti Carrie Fisherin Joely-sisko kertoo perheen synkästä joulusta koskettavassa muistokirjoituksessaan.

Prinsessa Leian roolista tunnettu näyttelijä Carrie Fisher oli matkalla Lontoosta Los Angelesiin jouluaaton aattona, kun hän sai sydänkohtauksen kesken lennon.

Fisher kiidätettiin sairaalaan, missä hän kuoli neljä päivää myöhemmin. Seuraavana päivänä hänen äitinsä, Hollywood-tähti Debbie Reynolds sai sairauskohtauksen tyttärensä hautajaisia suunnitellessaan. Reynolds menehtyi sairaalassa.

Carrien sisko Joely Fisher kertoo tähden viimeisistä hetkistä muistokirjoituksessa, joka julkaistiin Hollywood Reporter -julkaisussa.

Joely kertoo, että siskokset keskustelivat pitkään ennen kuin Carrie astui kohtalokkaalle lennolle.

– Lupasimme, että vietämme joulun yhdessä. Pidimme lupauksen tavalla, jota kumpikaan ei osannut ennakoida. Läpi joulun istuin hänen sairaalasänkynsä vierellä huoneessa, jonka täytti laitteiden aiheuttama kakofonia. Laitteiden, jotka hädin tuskin pitivät hänet hengissä, hän kirjoittaa.

Sairaalassa oli paikalla myös Carrien äiti, Debbie Reynolds. Joely kirjoittaa aavistaneensa Reynoldsin surullisen kohtalon.

– Hän kertoi rukoilleensa niin Carrien kuin meidän kaikkien muidenkin puolesta. Tiesin, että jos niihin rukouksiin ei vastata, Debbie saattaa liittyä tyttärensä seuraan.

Joely kirjoittaa koskettavasti siitä, miten läheinen oli siskonsa kanssa ja mitä hänen kuolemansa tarkoittaa hänelle itselleen.

– Te menetitte prinsessa Leian ja Carrie Fisherin; Minä menetin sankarini, mentorini, peilini. Veljeni Todd (Fisher) menetti siskonsa ja äitinsä, jotka hän saattaa yhdessä viimeiselle matkalleen.

– Tulemme kunnioittamaan näitä taianomaisia ihmisiä, jotka lähtivät niin kuin elivät, loistokkaasti ja arvokkaasti. Haluaisin heidät tapaisin, mutta koska tiedän, ettei se ole mahdollista, kuljen eteenpäin taistellen.

Lue myös:

    Uusimmat