Mainos

Carrie Fisherin kuolemasta kaksi vuotta – tyttäreltä kaunis kunnianosoitus

Star Wars -legenda Carrie Fisher menethyi kaksi vuotta sitten. Näyttelijän tytär julkaisi Instagram-sivullaan kunnianosoituksen edesmenneelle äidilleen.

Jolukuun 27. päivä vuonna 2016 menehtynyttä Carrie Fisheria ei ole unohdettu. Useat fanit ja Fisherin kanssa uransa aikana työskennelleet ihmiset muistelivat tähteä eilen torstaina sosiaalisessa mediassa. Yksi näistä oli Fisherin tytär Billie Lourd, joka kunnioitti äitiään Instagram-tilillään.

Lourd julkaisi Instagramissa videon hänestä laulamassa pianon äärellä. Kaukaa kuvatulla videolla Lourd laulaa kauniisti säestäen itseään vanhalla pianolla, kappaleen hän oli omistanut edesmenneelle äidilleen.

– On kulunut kaksi vuotta äitini poismenosta ja en vieläkään tiedä, mikä on "oikea" asia tehdä kuoleman vuosipäivänä. Joten päätin tehdä jotain itselleni hieman haavoittuvaista, mutta jotain, mitä me rakastimme tehdä yhdessä – laulaa, Lourd kertoi julkaisussa.

Lourd kertoo laulavansa julkaisussa edesmenneelle äidilleen tärkeää kappaletta. Videolla nähtävällä pianolla on niin ikään erityinen merkitys.

– Hänen isänsä antoi hänelle tämän pianon ja tämä on hänen suosikkikappaleensa, Lourd paljasti.

Lourd painottaa julkaisussa, että vastoinkäymisistä huolimatta on vain jatkettava elämää ja pyrittävä positiivisuuteen. Hän pyrkii ympäröimään itsensä rakkaiden ihmisten kanssa, vaikka yksi tärkeä henkilö Lourdin elämästä onkin poissa.

– Kuten äitini kerran sanoi: "ota särkynyt sydämesi ja muuta se taiteeksi" – mikä tahansa taiteenmuoto se sinulle on, Lourd päätti.

Fisher oli suuri musiikin ystävä. Hänen isänsä oli Eddie Fisher, yksi 50-luvun suosituimpia laulajia.

Lourd sen sijaan seuraa äitinsä jalanjäljissä. Hän näytteli äitinsä rinnalla Star Wars: The Force Awakens ja The Last Jedi -elokuvissa ja hänet on kiinnitetty tulevaan, saagan yhdeksänteen osaan.

Myös Fisher nähdään seuraavassa Star Wars -elokuvassa. Ohjaaja J.J. Abrams aikoo käyttää Fisherista materiaalia, jota kuvattiin hänen ohjaamaansa vuonna 2015 ilmestynyttä The Force Awakens -elokuvaa varten. Yhdeksäs Star Wars -elokuva ilmestyy ensi vuoden joulukuussa.

Lähde: Epic Stream

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja