Cambridgen herttuatar Catherine tunnusti paheensa

Catherine paljasti hiljattain olevansa koukussa suosittuun tosi-tv-sarjaan. Kuka sarjan tähdistä on kuninkaallisen suosikkihenkilö?

Siinä missä amerikkalaisilla on omat suositut tosi-tv-sarjansa kuten The Hills ja Jersey Shore, Englannilla on The Only Way Is Essex (lyh. TOWIE). Cambridgen herttuatar Catherine paljasti olevansa sarjan suuri fani!

Vieraillessaan ystävänpäivänä lastensairaalassa Liverpoolissa, 30-vuotias kuninkaallinen keskusteli vilpittömästi paheestaan potilaiden ja henkilökunnan kanssa.

– Hän sai meidät kaikki nauramaan sanoen, ettei koskaan jätä katsomatta jaksoakaan ja että Lauren Goodger on hänen suosikkinsa, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

– Kate sanoi, että hän todella toivoo, ettei Lauren palaa yhteen Mark Wrightin kanssa, koska hän ei ole tarpeeksi mukava tätä kohtaan, lähde jatkaa.

TOWIE on realitysarja, joka seuraa kymmenen Englannin Essexissä asuvan kaveruksen elämää. Paikka on lähiö, joka sijaitsee Lontoon pohjoispuolella. Essexistä ovat kotoisin myös näyttelijä Russell Brand, televisiokokki Jamie Oliver ja näyttelijä Maggie Smith.

Catherinen suosikki Goodger on seurapiirijulkkis, joka on ollut kihloissa Wrightin kanssa. Muut sarjan henkilöt tekevät töitä muun muassa yökerhon promoottorina, alusvaatekauppiaana, mallina ja laulajana. Tilaisuudessa ei käynyt ilmi, onko Catherinen aviomies prinssi William TOWIE-fani.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja