Bottaksen Mersu-osakkeet kovassa nosteessa – "Valtteri teki täydellistä työtä"

Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff suitsutti Valtteri Bottaksen suoritusta Itävallan GP:n aika-ajossa.

MAINOS

Itävallan F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Itävallan GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

F2-kisat: Su 11.15 
GP3-kisat: Su 10.05 

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Bottas antoi taas timanttisen näytön jatkosopimusneuvotteluihin, kun hän nappasi uransa toisen paalupaikan reilun neljän sadasosan erolla Ferrarin Sebastian Vetteliin. Suomalaisen tallitoveri Lewis Hamilton ajoi kolmanteen ruutuun, mutta hän lähtee viisi pykälää taempaan lähtöruuturangaistuksen takia. Niinpä Ferrarin Kimi Räikkönen säntää matkaan Bottaksen takaa.

Wolff nautti suomalaissuojattinsa esityksestä.

– Valtteri teki täydellistä työtä. Hän paransi esitystään koko session ajan ja hänen uransa toinen paalu on hyvä palkinto. Hän on hävinnyt ruutuja pienillä marginaaleilla tällä kaudella, joten on hienoa nähdä hänen saavuttavan paalun sadasosien erolla, Wolff totesi tallin tiedotteessa.

Mersu-pomon tunnelmat olivat kuitenkin hieman ristiriitaiset.

– Lewisin kohdalla tiesimme, että meillä on pieni vuori kiivettävänä vaihdelaatikon vaihtamisesta johtuvan lähtöruuturangaistuksen takia. Hänen vauhtinsa toisessa sessiossa superpehmeällä renkaalla näytti sen, että olemme hyvissä asemissa kisan suhteen. Ikävä kyllä hän menetti hieman aikaa avausmutkassa viimeisessä vedossaan, joten tuloksena oli kolmas sija.

– Hän aloittaa kisan superpehmeällä renkaalla, joten hänellä on tarjolla vaihtoehtoja. Uskon, että meillä on käsissämme ainekset todella jännittävään kisaan, sillä sääkin saattaa sekoittaa pakkaa, Wolff summaa.

Lue myös:

    Uusimmat