Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä vaihtoi pelipaidan työhaalariin – uusi ajanviete sai joukkuetoverit nauramaan

Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä Erling Braut Haaland on vaihtanut Bundesliiga-kauden jälkeen vapaalle, mutta työt jatkuvat silti. Haaland julkisti Instagram-tilillään hilpeän kuvan kesäaskareistaan.

Ryminällä Euroopan jalkapallotähtien joukkoon tällä kaudella murtautunut Haaland nauttii tällä hetkellä ansaitusta kesälomasta.

Bundesliigassa ja Mestarien liigassa sensaatiomaiseen tahtiin maaleja takonut Haaland on yksi maailman kiehtovampia nuoria tähtiä tällä hetkellä. Dortmundin riveihin tammikuussa siirtynyt Haaland iski Bundesliigassa 15 ottelussa 13 osumaa.

Haalandin kausi päättyi kesäkuun lopussa, ja norjalaistähti on siirtynyt kesäloman viettoon. Haaland julkaisi Instagram-tilillään kuvan erikoisista kesäaskareistaan. Norjalainen oli nimittäin napannut moottorisahan käteensä ja käynyt metsurihommiin.

– Talvi on tulossa. Pilkotaanpas vähän puuta, Haaland kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Haalandin kuva on otettu hilpeästi vastaan. Esimerkiksi Dortmundissa pelaava seuratoveri Jadon Sancho reagoi norjalaisen kuvaan usealla nauruhymiöllä. Giovanni Reynalla oli puolestaan pieni huomautus Haalandille.

– Talvi on viiden kuukauden päästä, Reyna kommentoi nauruhymiöiden kera.

Lue myös:

    Uusimmat