Mainos

BMW:n uusi i-mallisto aloittaa Suomessa keihäänkärjellä

BMW esittelee Suomessa uuden urheilullisen pistokehybridinsä marraskuun alussa. Innokkaimmat ovat jo tehneet tilauksensa.

i8:n BMW:n malliston urheilullisimman näköinen auto. Matala ja leveä kori yhdistettynä futuristiseen muotoiluun ja lokinsiipioviin herättää paljon huomiota.

– Auton ennakkomyynti on käynnissä ja olemme vastaanottaneet ensimmäiset tilaukset. Tyypillisesti tällaisen auton ensimmäiset ostajat haluavat auton mahdollisimman nopeasti ja tekevät tilauksen heti mahdollisuuden tullen, kertoo BMW Suomen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Henri Jantunen.

i8 on ollut jo varsin pitkään saatavilla muualla Euroopassa, mutta Suomeen tulo on viivästynyt. Nyt tuontipäätös ja byrokratia on saatu kuntoon ja auton viimein tulossa Suomeen.

– Auton ennakkohinta on 168 000 euroa. Auton virallinen lanseeraus Suomessa tapahtuu marraskuun alussa ja lopullinen hinta vahvistetaan lähempänä lanseerausta, Jantunen toteaa.

Teknavin tv-ohjelman kymmenes tuotantokausi alkoi MTV3-kanavalla keskiviikkona 23. syyskuuta. Avausohjelmassa Markku Alénin ajossa oli BMW i8.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.