BMW:n uusi i-mallisto aloittaa Suomessa keihäänkärjellä

BMW esittelee Suomessa uuden urheilullisen pistokehybridinsä marraskuun alussa. Innokkaimmat ovat jo tehneet tilauksensa.

i8:n BMW:n malliston urheilullisimman näköinen auto. Matala ja leveä kori yhdistettynä futuristiseen muotoiluun ja lokinsiipioviin herättää paljon huomiota.

– Auton ennakkomyynti on käynnissä ja olemme vastaanottaneet ensimmäiset tilaukset. Tyypillisesti tällaisen auton ensimmäiset ostajat haluavat auton mahdollisimman nopeasti ja tekevät tilauksen heti mahdollisuuden tullen, kertoo BMW Suomen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Henri Jantunen.

i8 on ollut jo varsin pitkään saatavilla muualla Euroopassa, mutta Suomeen tulo on viivästynyt. Nyt tuontipäätös ja byrokratia on saatu kuntoon ja auton viimein tulossa Suomeen.

– Auton ennakkohinta on 168 000 euroa. Auton virallinen lanseeraus Suomessa tapahtuu marraskuun alussa ja lopullinen hinta vahvistetaan lähempänä lanseerausta, Jantunen toteaa.

Teknavin tv-ohjelman kymmenes tuotantokausi alkoi MTV3-kanavalla keskiviikkona 23. syyskuuta. Avausohjelmassa Markku Alénin ajossa oli BMW i8.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja