Mainos

Blogihelmiä: Elämää lapsettomuuden varjossa

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Lukupiiri

Maria luki eroottisen kirjan Rietas orkidea:

"Rietas orkidea on kirja naisille. Siksi tuntuukin kummalliselta, että ”suoraan asiaan” keskittyviä novelleja on niin monia. Eikö nainen haluakaan viekasta esileikkiä, pitkää kuvailua ja herkkyyttä? Suurin osa tarinoista siirtyy sutjakasti itse yhdyntään, joka hoidetaan milloin keittiössä, milloin jäätelökiskan lattialla. Kuvaukset tapahtumien kulusta jäävät monissa kertomuksissa lähinnä miehen ilmeen tai riisumisen kuvailuun."

Itseni sisällä

Blogisti ylistää Suomen luontoa:

"Satunnaiset maailmanmatkaajat, joihin aika ajoin törmäämme, kehuvat vuolaasti niitä aitoja suomalaisia asioita, joista olemme kovasti ylpeitä - sauna, puhdas luonto ja hiljaisuus. Kaikkien maailman ihmisten tulisi saada kokea samat nautinnolliset kesäyöt, joita minä olen saanut kokea koko elämäni ajan. Sitä vaan ei voi viedä maailmalle, maailman on tultava tänne."

Sopivassa suhteessa

Blogisti paljastaa salaisuuden itsestään ja kertoo, miten syntyy maistuva voileipäkakkunen:

"Tiedän, että isäpuoleni nauraa räkäisesti partaansa jo pelkästä otsikosta. Hän miettii, että ”MITÄ, onko kyseessä sama Elli, joka jouluaattona söi 12 perunaa, kinkut kalat ja tortut siinä sivussa? Sama Elli, joka teki kahdelle hengelle kahdeksan litraa makaronilaatikkoa?” Kyllä on. Sama likka. Herkkähajuisimmat lukijat aistivatkin tässä pienen ironian käryn."

Epäilyjä, pettymyksiä, toteutumattomia toiveita, rakastan silti elämää

Uusi blogisti kirjoittaa kipeästä aiheesta, lapsettomuudesta:

"Monesti olen ajatellut aloittaa blogin ja nyt vaan tuntuu olevan oikea aika. Haluan tässä blogissa kirjoittaa, erittäin vaikeasta asiasta eli lapsettomuudesta, joka on koskettanut mun elämää jo useita vuosia. Haluan jakaa nämä asiat muiden kanssa , varsinkin teidän, jotka kamppailette saman asian kanssa ja olisi, erittäin mukavaa, että saisin kuulla tarinoita muiltakin vaikka kommenttien kautta. Tiedän todellakin, että en ole yksin ja kanssatovereita on maailma pullollaan."

Suomalaisia helmiä ja simpukoita

Blogisti kirjoittaa suomalaisuudesta:

Mistä sitten on suomityttö tehty? "Rohkeista valinnoista, unelmista salaisista ja tunteista suurista, tässä karun kauniissa maassa? Kaikista näistä ja paljosta muusta – niistä on suomitytöt tehty!"

Itsenäisen naisen elämää

Itsenäinen nainen pohtii, voiko vanhasta ystävyydestä tulla jotakin enemmän:

"Kirjoittelen tekstiviestin hyvälle ystävälleni. Hänellä on vaikeaa perhe-elämässä. En tiedä mitä tehdä. Miehen ja naisen väliseen suhteeseen on vaikea puuttua. Mies oli minulle rakas jo yhdeksän vuotta sitten. Silloin ei vain kohtalo tarkoittanut meitä yhteen. Nyt sitten olisi uuden mahdollisuuden aika, mahdollisesti."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.