Mainos

BlackBerry tekee virallisen maahantulon - Katso kuvat uusista tulokkaista

Suomalainen mobiilioperaattori Cubio ja Kanadalainen matkapuhelinvalmistaja Research In Motion (RIM) tuovat tunnetut BlackBerry -älypuhelimet Suomeen. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun BlackBerry -laitteet ja -palvelut tulevat virallisesti Suomen markkinoille.

Ennakkotilauksia otetaan vastaan ensi kuun alusta lähtien ja toimitukset asiakkaille alkavat huhtikuun alussa.

- BlackBerry -laitteet ja niiden palvelut tarjoavat kilpailukykyisen ratkaisun erityisesti niille, jotka arvostavat luotettavaa tietoturvaa ja vaivatonta sähköposti‐ ja pikaviestintää, hehkuttaa Cubion BlackBerry ‐liiketoimintayksikön johtaja Kyösti Järnefelt.

Ensimmäisessä vaiheessa myyntiin tulee kosketusnäytöllinen BlackBerry Torch 9860, kosketusnäytöllä ja näppäimistöllä varustetut BlackBerry Bold 9900 ja 9790 sekä kosketusnäytöllä ja liukunäppäimistöllä varustettu BlackBerry Torch 9810.

Järnefeltin mukaan yritysasiakkaille voidaan toimittaa myös vakiovalikoiman ulkopuolisia puhelinmalleja.

"Suomi tärkeä markkina-alue"

BlackBerry -älypuhelimet tarjoavat mm. BlackBerry Messenger -pikaviestipalvelun, jolla puhelinten käyttäjät voivat kommunikoida reaaliaikaisesti ja esimerkiksi vaihtaa tiedostoja.

Palveluihin kuuluu myös App World -sovelluskauppa, josta löytyy erilaisia hyöty- ja ajanvietesovelluksia.

- Saamme BlackBerry -älypuhelimet nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Koemme, että Suomi on erittäin tärkeä markkina meille, kertoo RIM:in Pohjoismaiden yksikön johtaja Paul Lucier.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.