Big Lebowski -tähti Jeff Bridges, 70, ilmoitti sairastavansa imusolmukesyöpää: "Vaikka sairaus on vakava, tunnen olevani onnekas"

Jeff Bridges kertoi diagnoosistaan sosiaalisessa mediassa.

Yhdysvaltalainen Hollywood-näyttelijä Jeff Bridges, 70, ilmoitti sosiaalisessa mediassa maanantaina 19. lokakuuta, että hän saa tällä hetkellä hoitoa imusolmukesyöpään. Bridgesin mukaan hänen ennusteensa on hyvä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Vaikka sairaus on vakava, tunnen olevani onnekas siitä, että minulla on hyvä tiimi lääkäreitä ja ennuste on hyvä. Olen aloittamassa hoidot ja pidän teidät ajan tasalla parantumisestani, Bridges kirjoitti päivityksessään. 

Näyttelijä tunnetaan erityisesti muun muassa roolistaan "Dudena" elokuvassa Big Lebowski. Bridges julkaisi Twitter-tilillään ilmoituksensa yhteydessä vielä toisen päivityksen, jossa hän kiitti perhettään tuestaan ja kehotti yhdysvaltalaisia äänestämään. Yhdysvaltojen presidentinvaalit koittavat marraskuun alussa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen syvästi kiitollinen perheelleni sekä ystävilleni rakkaudesta sekä tuesta. Kiitos rukouksistanne sekä toivotuksistanne. Ja, nyt kun olette siinä, pyydän, että muistatte mennä äänestämään. Olemme kaikki tässä yhdessä, Bridges kirjoitti päivityksessään. 

Bridges on saanut urallaan runsaasti tunnustusta työstään useissa elokuvissa, Vuonna 2010 Bridges voitti Oscar-palkinnon elokuvasta Crazy Heart. Hän on uransa aikana ollut Oscar-ehdokkaana seitsemän kertaa. 

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat