Beyoncén maailmankiertueen vaisu ruotsalaisyleisö saa osakseen kritiikkiä – ruotsalaisartisti Zara Larsson: "Olen häpeissäni"

Artisti Beyoncé aloitti maailmankiertueensa Tukholmasta.

Artisti Beyoncé on tällä hetkellä Renaissance-maailmankiertueellaan. Tähti aloitti kiertueensa Tukholmasta, Ruotsista, 10. ja 11. toukokuuta ja matkusti sieltä Brysseliin, Belgiaan.

Brysselissä Beyoncé kiitti yleisöään.

– Voin kertoa, että olette tämän kiertueen tähän mennessä paras yleisö. Selvästi. Kiitos energiastanne, artisti kiitti yleisöään.

Kritiikki oli selvästi osoitettu Tukholman Friends Arenan konserttivieraille, sillä Bryssel oli vasta kiertueen toinen esiintymispaikka.

Beyoncén sanat saivat ruotsalaisen artistin Zara Larssonin reagoimaan Twitterissä. Hän oli itse paikalla Tukholmassa.

– Olen häpeissäni. Ole kiltti ja tule takaisin seuraavalla kiertueella, rukoilen sinua, Larsson kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kritiikki ruotsalaisfaneja kohtaan on tullut ilmi myös muissa medioissa. Brittiläinen Indy100-lehti mainitsee, että useat Beyoncé-fanit ovat reagoineet vihaisesti sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTokissa, jossa videot osoittavat, miten ruotsalainen yleisö osallistui konserttiin varsin maltillisesti.

– Olin Tukholmassa ja eräs tyttö yritti jopa hiljentää minut, eräs konserttikävijä kertoi TikTokissa lehden mukaan.

– Ruotsi petti hänet. Jotkut meistä yrittivät, toinen kirjoitti.

Australialainen sanomalehti Pedestrian mainitsi, että monet Beyoncé-fanit ovat nyt vihaisia ruotsalaiselle yleisölle. Sanomalehti käsittelee myös viraalia TikTok-videota, joka näyttää laiskan ruotsalaisen yleisön.

– Beyoncé antoi 120 prosenttia, ja ruotsalainen yleisö istuu kuin olisi oopperassa, eräs kirjoitti TikTokissa videon yhteydessä.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Beyoncén maailmankiertue jatkuu koko kevään ja kesän.

Lähde: Expressen

Lue myös:

    Uusimmat