Beyoncé lähtee maailmankiertueelle – fanit valmistautuvat lippukauppaongelmiin

Artisti Beyoncé lähtee faniensa iloksi toukokuussa 2023 maailmankiertueelle.

Artisti Beyoncé kertoi 1. helmikuuta tekevänsä vuonna 2023 Renaissance-maailmankiertueen. Tähden verkkosivuilla näkyvät kiertuepäivät toukokuusta syyskuuhun.

Fanit valmistautuvat kuitenkin jo lippujen saamisen ongelmiin sen jälkeen, kun ihmisillä oli vaikeuksia ostaa lippuja Ticketmasterista Taylor Swiftin  Eras-kiertueelle. Hänen kohdallaan ongelmat alkoivat ennen kuin liput tulivat virallisesti myyntiin. Marraskuun puolivälissä Ticketmasterin sivusto oli ylikuormitettu, kun fanit yrittivät ostaa ennakkolippuja vain muutamalle päivälle. Kysyntä oli niin korkea, että Ticketmaster perui lopulta lippujen julkisen myynnin. Swift oli tuolloin raivoissaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ticketmaster julkaisi keskiviikkona 1. helmikuuta blogikirjoituksen, jossa on ohjeet lippujen hankkimiseen kiertueelle. Ne, jotka haluavat liput Pohjois-Amerikan keikoille, täytyy rekisteröityä vahvistetuiksi faneiksi.

– Tämän kiertueen kysynnän odotetaan olevan korkea. Jos kysyntää on enemmän kuin lippuja saatavilla, niin valintaprosessi määrittää, ketkä rekisteröidyt, vahvistetut fanit saavat yksilöllisen pääsykoodin ja ketkä sijoitetaan jonotuslistalle, lippukauppa kirjoitti julkaisussaan.

Monet fanit odottavat jännityksellä lippujen tuloa myyntiin.

– Hei Ticketmaster, toivottavasti serverisi ovat valmiina. Älä pilaa tätä, eräs twiittasi.

Beyoncén Renaissance-albumi julkaistiin kesällä 2022 ja se on ehdolla Grammy-gaalassa Vuoden albumi -kategoriassa. Gaala järjestetään 5. helmikuuta Los Angelesissa.

Beyoncén puoliso on rap-artisti Jay-Z, ja heillä on kolme yhteistä lasta: Blue Ivy sekä kaksoset Sir ja Rumi.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat