Bernie Ecclestone, 89, jälleen valmis isäksi – "Fabiana antaa minulle jotain tabletteja"

Tuoreen isän onnea puhkuva Bernie Ecclestone, 89, haluaa lisää lapsia. The Sunin haastattelema entinen F1-moguli uskoo olevansa nyt entistä parempi isä neljännelle lapselleen.

Ecclestonen ja tämän brasilialaisen puolison Fabiana Flosin, 44, ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi keskiviikkona. Ace-nimen saava vauva on Ecclestonen ensimmäinen poika. Hänellä on aiemmista suhteistaan tyttäret Petra, 31, Tamara, 36, ja Deborah, 65.

The Sun on Sundayn haastattelussa Ecclestone sanoo asioiden olevan varsin eri tolalla nyt kuin hänen aiempien lastensa kohdalla. Ecclestone oli edellisten lasten syntymän aikaan luonnollisesti huomattavasti nuorempi, mutta myös kiireisempi.

– Olin enemmän huolissani liiketoimieni hoitamisesta kuin heidän hoitamisestaan, Ecclestone sanoo.

– Minulla on nyt enemmän aikaa ja toivon voivani viettää sen poikani kanssa hänen kasvaessaan. En osaa sanoa lopetammeko tähän. Ehkäpä hänelle pitäisi saada pikkuveli tai -sisko.

Lisää lapsia?

Ecclestone ja Flosi alkoivat seurustella kahdeksan vuotta. Naimisiin he menivät kolme vuotta sitten. Ecclestone kertoo parin suunnitelleen perheen perustamista alusta lähtien.

– Fabiana sanoi, että haluaa perheen. Minä sanoin hänelle: 'Se ei ole ongelma minulle. Puoli tusinaa lasta olisi loistavaa'".

Eikä lokakuussa 90-vuotispäiviään viettävä Ecclestone tyrmää ajatusta vielä uusista lapsista. 

– Käytänkö jotakin? En! Fabiana antaa minulle jotain tabletteja – D-vitamiinia – mutta en käytä mitään muuta.

Ecclestone aikoo osallistua parin vauvan hoitoon aktiivisesti, eikä sanojensa mukaan kaihda esimerkiksi vaipanvaihtoa. Liki 90-vuotias miljardööri on yhä varsin hyvässä kunnossa.

– Olen yhä aktiivinen. Teen samoja asioita, joita olen tehnyt aiemminkin, Ecclestone sanoo.

– En tee mitään erityistä pysyäkseni terveenä. En osaa sanoa, mikä salaisuuteni on. Iästäni huolimatta olen aina pysynyt henkisesti nuorena. Se... ja vitamiinini.



Lue myös:

    Uusimmat