Benjamin Peltoselle tehtiin keikan päätteeksi ikävä temppu – vetoaa omaisuuttaan anastaneisiin somessa: "Varastaminen ei oo fresh"

Benjamin Peltonen tanssii finaalissa veljensä kanssa 0:55
Katso myös: Benjamin Peltonen tanssi viime vuoden TTK-finaalissa veljensä kanssa

Benjamin Peltoselle kuuluvat keikka-asusteet anastettiin esiintymislavalta.

Laulaja ja tulevan Masked Singer Suomi -kauden etsivä Benjamin Peltonen kertoo 10. elokuuta jakamassaan Instagram-tarinapostauksessa joutuneensa harmillisen ilkivallan kohteeksi helsinkiläisessä Kaivohuone-ravintolassa.

Kyseisen ravintolan kesätapahtumassa edellisiltana esiintynyt artisti kirjoittaa Instagram-tarinassaan, että häneltä vietiin keikan päätteeksi takki ja aurinkolasit. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

– Keikan jälkeen mun ja bändin poistuttua lavalta eräät henkilöt ovat päättäneet nousta lavalle ottamaan mun esiintymistakin ja aurinkolasit mukaan matkaansa, Peltonen kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Artisti jatkaa Instagram-tarinaansa kirjoittaen, että takin ja aurinkolasit anastaneilla henkilöillä on torstaipäivä aikaa palauttaa tavarat levy-yhtiö Warner Music Finlandin toimistolle, tai hän tekee asiasta rikosilmoituksen. Tekstin mukaan kyseisistä henkilöistä on videomateriaalia, joissa nämä poistuvat ravintolasta takki ja lasit mukanaan.

– Varastaminen ei oo fresh, tehkää nyt oikein. Tarvitsen kyseisiä keikka-asusteita myös tulevilla keikoilla, hän kirjoittaa.

Peltonen ei ole ainakaan torstai-iltapäivään mennessä kertonut Instagram-tilillään, onko hän saanut omaisuutensa takaisin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös muut julkisuudesta tutut henkilöt ovat aikaisemmin kertoneet sosiaalisessa mediassa joutuneensa pitkäkyntisten kohteeksi. Muun muassa juontaja Janni Hussi kertoi toukokuussa Instagramissa, että hänen pyöränsä varastettiin järvenpääläisen pyörähuoltamon pihasta.

Tarina sai kuitenkin onnellisen lopun ja menopeli päätyi takaisin omistajalleen vielä saman päivän aikana.

Lue myös:

    Uusimmat