Autoja välttelevä Pekka Pouta kohtasi viikonloppuna liikenteessä yllättävän ongelman: "Ei ollut kuin yksi vaaratilanne"

Suomen surkein kuski -ohjelmassa nähtävä Pekka Pouta ei ole autoilun suurimpia ystäviä. 

MTV Uutisten meteorologi Pekka Pouta nähdään mukana Suomen surkein kuski -ohjelman tuoreimmalla kaudella yhtenä ohjelman julkkiskuskeista. Pouta kertoi Uutisaamun haastattelussa, ettei hänellä itsellään ole kovinkaan paljon ajokokemusta, sillä hänellä ei ole tapana ajaa autoa. 

– Alle tuhat kilsaa ajanut, eli en edes Suomen päästä päähän ja en ollut ajanut viiteentoista vuoteen yhtään. Niin oli vähän jännä kyllä istua ratin taakse, Pouta kertoi. 

Poudan mukaan hänelle vaikeimmaksi asiaksi osoittautui kuvausten aikana peruuttaminen. Meteorologi sai kuvauksissa tehtäväkseen muun muassa "KITT-käännöksen", joka pohjaa Ritari Ässä -klassikkotelevisiosarjaan. 

– Siinä otetaan kunnon peruutusvauhti ja sitten käännetään vauhdissa auto oikeinpäin ja jatketaan matkaa. Ja enhän tommoista ole ikinä mitään tehnyt, kaksi harjoitusjuttua tein, ensimmäinen meni tosiaan ulos lentokentältä, että sen verran pyöri väärään suuntaan ja pyörähteli sillä tavalla ihan kivasti, Pouta kertasi tapahtumia. 

– Niin, riippuu keneltä kysyy, että (oliko) kivasti, ohjelman juontaja Eero Ettala kommentoi. 

Ohjelman myötä Poudan mielessä ei syttynyt ajatusta siitä, että hän haluaisi tulevaisuudessakaan ajella enemmän autolla. Hänen mielestään kaupunki on ajoympäristönä stressaava, kun taas maantiellä häntä alkaa kertomansa mukaan nukuttaa. Edellisenä viikonloppuna hän kuitenkin päätyi auton rattiin ollessaan Savonlinnassa. 

– Isän autoa ajelin mökkireissun, ei ollut kuin yksi vaaratilanne siinä matkan aikana. Ja sekään ei ehkä johtunut minusta. 

Millaisen "vaaratilanteen" Pekka Pouta kohtasi liikenteessä viikonloppuna? Katso yllä olevalta videolta! Alta näet haastattelun kokonaisuudessaan. 

Surkeimmat kuskit ottavat jälleen toisistaan mittaa 8:39

Suomen surkein kuski maanantaisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat