Mainos

Audi-kohu: Nyt räjähti Kalle Palander

Alppihiihdon maailmanmestari kertoo MTV3:n urheilulle, että irtisanoutunut Audin myyntijohtaja Esko Kiesi auttoi suuresti suomalaista alppihiihtoa ja urheilua yleensäkin.

– Kohun nostattanutta juttua en voi kommentoida. Olemme olleet joukkueen kanssa leireillä Sveitsissä ja Saksassa enkä ole pystynyt sitä tarkkaan seuraamaan. Mutta Esko Kiesistä henkilönä voin sanoa, että hän on tehnyt niin paljon suomalaisen alppihiihdon eteen, että ei mitään rajaa. Hän on ollut erittäin suuressa roolissa nostamassa meidän alppihiihtoa pohjamudista huipulle, Kalle Palander sanoi MTV3.fille.

– Suomalainen alppihiihto ei olisi tässä asemassa ilman Esko Kiesiä. Hän otti aikanaan riskin ja uskalsi laittaa rahat likoon tähän lajiin. No, nykyään alppihiihdon asema on meillä jotain muuta. Siitä iso kiitos Kiesille, Palander jatkoi.

Torniolainen alppiässä tuntee Kiesin ihmisenä.

– Kyseessä on todella reilu ja hyväsydäminen ihminen. Mutta samalla myös erittäin vaativa yhteistyökumppani. Ja niin pitääkin olla, Palander sanoi puhelimeensa Wittenburgista.

Monien tahojen mielestä Kiesin kommentit vahingoittivat Audin brändiä. Palander ei aio automerkkiä vaihtaa.

– Eihän tässä siitä ole kysymys, että autossa olisi yht´äkkiä jotain vikaa. Mulla on ollut muutaman vuoden Audi tallissa ja on jatkossakin, alppitähti täräytti.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä,tutustu.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja