Mainos

Asiantuntijat kertovat, miten nuoret pelaajat suhtautuvat median kirjoitteluun – "Se on ihan ääripäätä, jotkut pilaavat jopa uransa"

2:10
Pääkuvan videolla Karri Kivi ja Ville Nieminen vastailevat katsojakysymyksiin.

C Moren asiantuntijat Karri Kivi sekä Ville Nieminen kertovat, miten huippulupauksista koulitaan kohti NHL-tähteyttä. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Tanska torstaina 16.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Asia tuli esille, kun Leijonien superjuniori Kaapo Kakko on hurmannut Slovakian MM-kisoissa. 

Hurjan vireen takia Kakko on joutunut Suomen pelien jälkeen kovaan mediamyllyyn, jota Leijonien joukkueenjohto on joutunut jo hillitsemään. 

Ville Nieminen toteaa, että agentit ja tulevan NHL-seuran ihmiset valmistavat huippulupauksia vastaavanlaiseen mediamyllyyn.

– Tässä kohtaa Kaapo Kakko joutuu käydä sitä läpi. Paras juttuhan olisi, jos ei kiinnosta ollenkaan. Esimerkiksi Miikka Kiprusoffia ei ollenkaan kiinnostanut, eikä antanut mitään haastatteluja. Niinä kertoina kun antoi, hän antoi niin ihmeellisiä lausuntoja, ettei ketään kiinnostanut enää kysyäkään.

Karri Kivi puolestaan kertoo, että nuoret pelaajat lukevat heistä kirjoitettuja juttuja. Nuoret pelaajat myös seuraavat sosiaalista mediaa, ja tietävät kyllä, mitä heiltä milloinkin odotetaan. 

– Eihän he mitään muuta teekään, kuin ovat puhelimessa. Se on ihan ääripäätä: Sebastian Ahoon ei vaikuta pätkääkään, hän on niin sinut itsensä ja jääkiekon kanssa. Sitten on toinen puoli, jotka sekoittavat ja jopa pilaavat uransa siihen, että rupeavat menemään muiden odotusten mukaan. Kaikki muut ovat siinä välillä.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja