Mainos

Asiantuntija paljastaa: Tällaisia alushousuja suomalaisnaiset käyttävät kaikkein eniten

2:32

Tänä päivänä on tarjolla valtavasti erilaisia alushousumalleja niukoista stringeistä korkeavyötäröisiin ja lahkeellisiin alushousuihin. MTV Lifestyle otti selvää, mikä alusvaatemalli on erityisen suosittu suomalaisten naisten keskuudessa.

– Hipster-alushousut ovat olleet hyvin suosittuja, Change Lingerien maajohtaja Marjo Topi kertoo.

Asiantuntija huomauttaa, että klassisia string-alushousuja ei kuitenkaan voi väheksyä, sillä niillä on oma suosikkikäyttäjäkuntansa.

– String-housut toimivat tietyissä asuissa paremmin kuin esimerkiksi tai-housut, Topi toteaa.

Vaatemuoti vaikuttaa vahvasti alusvaatemuotiin

Syy hyvin lyhyillä lahkeilla ja matalalla vyötäröllä varustettujen alushousujen suosioon on Topin mukaan pitkään vaatemuodissa valloillaan ollut matala vyötärömalli.

– Vaatemuoti on sopinut hipstereiden kanssa erityisen hyvin: muodissa oli pitkään hyvin matalalantioisia vaatteita, joiden alle hipster-alushousut sopivat erityisen hyvin, Topi toteaa.

Vähitellen muoti muuttuu siihen suuntaan, että housuissa suositaan koko ajan korkeampaa vyötäröä. Asiantuntija on huomannut kehittyvän housumuodin vaikutuksen myös alusvaateostoksiin.

– Suosituimpien alusvaatteiden vyötärölinja on vähän noussut ja tai-housut alkavat saavuttamaan koko ajan enemmän suosiota, Topi kertoo.

***

1:47

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.