Arvaatko, paljonko tätä kuvaa on muokattu? Pluskokoiset naiset todistivat kuvankäsittelyn mahdin

Pluskokoiset mallit päättivät todistaa, mihin kaikkeen kuvankäsittely pystyy.

Pluskokoiset mallit Diana Sirokai ja Callie Thorpe päättivät omilla kuvillaan todistaa, miten paljon kuvankäsittely muuttaa kehoa. He pyysivät ammattikuvaajaa tekemään heistä hoikempia.

Kaksikko julkaisi kuvan tuloksista Instagramissa. Yllättävintä kuvissa on se, että Sirokai ja Thorpe päättivät esitellä jälkeen-kuvan ensimmäisenä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sirokai julkaisi kuvan Instagramissa saatetekstillä, jossa luki muun muassa "pyyhkäise oikealle nähdäksesi todellisuuden".

– Täytyy sanoa, että näytämme upeilta kummallakin tavalla. Tämän tarkoitus oli näyttää teille kaikille, miten lehden ja media vievät editoimisen aivan eri tasolle, Sirokai totesi tekstissään.

– Ei ihme, että naisten päälle on lastattu epävarmuuksia. Vuosia meidät on altistettu täydellisille, kaunistelluille ja usein muunnelluille kuville kautta median, Thorpe toteaa omassa julkaisussaan.

Kuvat on otettu vastaan hämmästyneesti. Moni pitää aitoa kuvaa käsiteltyä parempana. Instagram-käyttäjä Shalee Jade toteaa olevansa ällistynyt kuvanmuokkauksen kyvyistä. Itsekin mallina toimiva Jade on tottunut etsimään kuvista muokkauksen merkkejä, mutta mallikaksikon otos löi hänet ällikällä.

– Jos antaisit tämän kuvan kelle tahansa, epäilen, että hän voisi arvata, että molemmat teistä malleista on käytännössä "puolitettu", Jade kirjoitti.

Plastiikkakirurgisia toimenpiteitä Instagramissa jakava tili internationalrejuvenation kiitteli sekin kuvan julkaisemisesta. Moni uskoo näkevänsä ihmisen itsensä ottamia, retusoimattomia kuvia, vaikka todellisuus on usein aivan toinen.

– Niin, niin monet naiset uskovat kaiken, minkä näkevät, varsinkin Insta(grami)ssa, kirjoittaja toteaa.

Lähde: Boredpanda.com, Instagram

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja