Ärsyttääkö avokonttorin melu? Jabran uutuuskuulokkeet varoittavat metelöimästä

Avokonttorissa työskentely voi olla välillä melko meluista. Työnteko saattaa katketa usein työkaverin puheensorinaan tai muiden keskusteluihin. Ongelmia tulee etenkin tiloissa, joita ei ole lähtökohtaisesti suunniteltu avokonttorikäyttöön.

Jabra on tuonut markkinoille kuulokkeet, jotka pureutuvat toimistojen meluongelmaan. Jabran Evolve -tuotesarjan kuulokkeet on suunniteltu häivyttämään taustemelua. Lisäksi kuulokkeissa on toiminto, joka kertoo muille kuulokkeiden käyttäjän tarvitswevan omaa rauhaa. Kuulokkeisiin voi kytkeä punaisen värivalon silloin, kun ei halua muiden häiritsevän.

Tutkimusten mukaan avokonttorien meluhaitan on todettu vaikuttavan jopa kielteisesti työviihtyvyyteen. Jabran teettämän kyselyn mukaan 69 prosenttia vastaajista kokee melun vaikuttavan negatiivisesti tuottavuuteen.

Evolve-kuulokkeissa on usb-kaapeli tietokonekäyttöä varten. Usb-kaapelissa on ohjausyksikkö, josta voi kytkeä päälle häiriöttömään työskentelyyn tarkoitetun "varatun valon".

Kuulokkeissa on mikrofoni, jonka avulla käyttäjä voi vastaanottaa puheluita. Toimiston ulkopuolisessa käytössä mikrofonin saa piiloon magneetin avulla.

Teknavin pikatestin perusteella Jabran uutuuskuulokkeet poistavat tehokkaasti taustamelua. Testimme tehtiin melko äänekkäässä avokonttorissa.

Äänenlaadullisesti kuulokkeet ovat tuttua Jabraa. Musiikinystävän ei tarvitse pettyä.

Jabra Evolve -sarjaan kuuluu viisi eri mallia. Edullisimman mallin suositushinta on 40 euroa. Kallein, Jabra Evolve 80 maksaa 329 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat