Arkista auvoa! 19 asiaa, joista jokainen nainen nauttii

Sosiaalinen media tuntuu antavan ajoittain ymmärtää, että elämän ilot ovat juhlallisia ja värikylläisiä, vaikka pienet arkiset seikat nostavat mielihyväkäyrää yhtä tehokkaasti.

Buzzfeed-sivusto listasi pieniä onnen aiheita aiheita, joista jokainen nainen pääsee elämässään nauttimaan. Iloitsemiseen tarvitset vain itsesi.

1. Vain harva asia tuottaa yhtä paljon nautintoa kuin tuntitolkulla pakaroidesi välissä olleiden pikkuhousujen oikaisu.

2. Toisaalta kova kilpailija pikkuhousupiinasta vapautumiselle on rintaliiveistä riisuutuminen pitkän päivän jälkeen – lukuun ottamatta isorintaisia naisia, jotka kokevat rintaliivien helpottavan arkista olemista.

3. Vapautunut nautinnollinen olo saavuttaa uuden tason, mikäli pystyt riisumaan liivisi paitaasi pois ottamatta.

4. Tyytyväisyyttä tuottaa myös, mikäli onnistut läpikäymään kuukautisesi likaamattasi yksiäkään pikkuhousuja.

5. Ja miten miellyttävää onkaan pienen sängen hipelöinti – ei vielä veitsellä raivattavan karvaviidakon, vaan muutaman millin kaktusmaisten säärikarvojen.

6. Vielä parempaa on kuitenkin sivellä jalkojaan onnistuttuasi ajamaan karvasi virheettömästi yhtäkään ihollesi jättämättä.

7. Hyvän elokuvan tai ohjelman katsominen – tai vaihtoehtoisesti kappaleen kuunteleminen – itkua tirauttaen juuri kun siltä tuntuu saa olon kevyemmäksi kuin kevytjogurttimainosten naisten.

8. Toisaalta euforiaa tuo myös itsensä voittaminen väittelyssä – kuinka haastavia vasta-argumentteja sillä toisella olikaan!

9. Muista nauttia siitä uskomattomasta tunteesta, kun saat vihdoin potkaista jalastasi ne kirotut – mutta kauniit – korkokengät ja askeltaa taas kantapäätä apuna käyttäen.

10. Upean onnistumisen kokemuksen saa myös, kun onnistuu irroittamaan kaikki harjaan takertuneet hiukset kerralla.

11. Karvan nyppääminen iholta kertalaakista on tyytyväisen virneen tuova kokemus.

12. Epätodennäköistä – kenties mahdotonta – mutta mahdottoman upeaa olisi myös todeta kahden päivän kynsien lakkauksen jälkeen, että väri on edelleen virheettömästi paikallaan.

13. Täytyy silti myöntää, että myös kynsilakan poistaminen yhdellä pyyhkäisyllä tuottaa iloisen yllätyksen päivään.

14. Onnellista kuplintaa saa aikaan se, kun onnistut erottelemaan kaikki yhteenkietoutuneet kaulakorusi. Yksi kaulaan ja skumpalle!

15. Aina yhtä hemmottelevaa on maata toinen käsi housuissasi ja toinen rinnallasi paidan alla.

16. Outoa mielihyvää tuottaa myös silmien itkeminen päästä peilin edessä – kukapa tietäisi miksi.

17. Vetäessäsi hiuksesi peittämään nännisi tunnet olosi kuin renessanssiajan malliksi – tai Playboy-tytöksi. Miten ihana fiilis!

18. Rintojen kohottaminen käsin kohti solisluitasi ei voi olla ikinä liian hauskaa – kuin korsetti ilman kipua.

19. Mikään edellä mainituista ei kuitenkaan vedä vertoja sille, kun katsot peiliin tietäen, että olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet.

Arjen iloa!

Lähde: Buzzfeed

***

Lue myös:

    Uusimmat