Arja kuvasi Kuuta – kuvien tahattoman härski ilmestys naurattaa tuhansia somessa

0:58

Kameran asetukset saivat aikaan Kuun muuttumisen katkaravuksi, merihevoseksi sekä peukaloksi – tai katsontatavasta riippuen joksikin härskimmäksi.

Videolla hypnoottista kuvaa parkkipaikalla ajavista autoista.

Ystäväpariskunnan luona Lappeenrannassa iltaansa viettänyt Arja Husu odotteli seuralaisineen kuunpimennystä. Unikeonpäivä kävi viimeisiä tuntejaan ja pimennys veteli jo viimeisiään, kun Kuu vihdoinkin näyttäytyi pilviseltä taivaalta.

Arjalla oli kamera valmiina: kuvaaminen saattoi alkaa.

– Ajattelin, että pitkällä valotusajalla saa hyvää kuvaa. Mutta ilman telinettä syntyy liikettä ja kamera valottaa jokaisen pysähdyksen erikseen, Arja kertoo MTV Lifestylelle.

Kuu sai uusia muotoja

Kuu-ukko saikin kameran linssin läpi valonsa suodatettuaan varsin uudenlaisia muotoja.

– Näinhän siinä kävi, että sain kuviin peukalon, katkaravun ja merihevosen.

Joku saattaisi nähdä kuvissa jotain härskimpääkin.

Arja muistuttaa, että vika ei ollut Kuussa itsessään. Maan uskollinen kiertolainen möllötti taivaalla tavalliseen tapaansa – vain osa Kuun reunasta oli tumma pimennyksen johdosta.

Hillitön kuvasarja naurattaa somessa

Arja huomasi, ettei kuvien ottaminen ollut sujunut ihan kuin Strömsössä. Erilaisten asetusten testailun jälkeen Arja sai otettua Kuusta onnistuneenkin kuvan – tai ainakin kuvan, josta Kuun tunnistaa.

– Nämä olivat mielestäni parhaat otokset. Liekö taitoa vai tunarointia.

Suositussa Facebook-ryhmässä kuvasarjan ylivertaisuudelle on hihitellyt jo tuhansia ihmisiä. Kuuta saa taivaalla katsoa harva se päivä, katkarapua harvemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja