Ariana Grandea ja Justin Bieberiä tylytettiin Coachella-esiintymisestä – Bieberiltä osuva kuitti

Coachellassa yhteisesiintymisen tehneet muusikot vastasivat Twitterissä yleisön syyttelyyn taustanauhan käyttämisestä.

Pop-tähdet Ariana Grande ja Justin Bieber nähtiin yhdessä Coachella-festivaalin lavalla viime viikonloppuna. Kaksikko esitty yhdessä Bieberin jättihitin Sorry. Esiintyminen oli ikimuistoinen myös sen vuoksi, että kanadalainen pop-tähti nähtiin lavalla ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen.

Moni jäi kuitenkin pohdiskelemaan, vetivätkö artistit kappaleen täysin livenä. Nightly pop -ohjelman juontaja Morgan Stewart vitsaili Bieberin laulaneen paremmin kuin koskaan aiemmin, viitaten käytettyyn taustanauhaan. Studiossa kiinnitettiin myös huomiota tähden muuttuneeseen kampaukseen ja vitsailtiin, että "Bieber puki sentään paidan ylleen".

Bieber otti kantaa ikäviin kommentteihin omalla Twitter-tilillään. 

– Kuvittele jos käyttäisit edes puolet siitä ajasta, jonka naurat muiden kustannuksella siihen, että nostaisit ihmisiä ylöspäin ja kannustaisit ihmisiä  olemaan positiivisia. Satuttaa, että sinulla on alusta, jolla voisit oikeasti saada muutoksia aikaan, Bieber kirjoitti ja jatkoi:

– Ja positiivisuuden sijaan sinä vähättelet ihmisiä. Mieti, kuinka mahtavaa minusta oli nousta lavalle ensimmäistä kertaa lavalle sen jälkeen, kun olen ollut pitkän aikaa poissa, ja miten paljon minulle toi iloa tehdä itselleni rakkainta asiaa. Lauloin taustanauhalle, kuten suurin osa vierailijoista tekevät, se on normaalia.

Myös Grande kommentoi Bieberin twiittiä:

– Me myös päätimme tehdä tämän kymmenen minuuttia ennen esiintymiseni alkua. Meillä ei ollut yhtäkään soundcheckiä tai harjoitusta, Grande kirjoitti.

Pop-laulaja totesi maailman, ystävien ja fanien olevan innoissaan ja iloisia Bieberin paluusta ja totesi, etteivät kaikki ymmärrä, millaista on olla valvonnan alla.

– Kukaan ei koskaan tule ymmärtämään, millaista on olla sinä, mutta se ei ole heidän tehtävänsä. Pidä itsestäsi huolta, tee musiikkia. Olet rakas, Grande kirjoitti.

Bieber julisti jäävänsä tauolle musiikista maaliskuun lopussa. Syyksi Bieber mainitsi omat mielenterveysongelmansa. Esiintyessään Coachellassa tähti kuitenkin kertoi, että neljäs albumi on tulossa. Bieber julkaisi albumin edellisen kerran vuonna 2015. 

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat