Aretha Franklin vakavasti sairas – perheenjäsenet kokoontuivat tähden luokse: "Hänen perintönsä on suurempaa kuin elämä"

Laulaja Aretha Franklin on vakavasti sairas 0:46

Aretha Franklinin kerrotaan tekevän kuolemaa.

Legendaarinen yhdysvaltalainen laulaja Aretha Franklin, 76, taistelee elämästään kotonaan Detroitissa. Franklinin on kerrottu olevan hyvin vakavasti sairas, ja että laulajan perheenjäsenet ovat kerääntyneet hänen luokseen. 

Franklin sai syöpädiagnoosin vuonna 2010. Hän esiintyi viimeisen kerran marraskuussa 2017 laulaja Elton Johnin AIDS-säätiön juhlassa New Yorkissa. 

– Aretha on perheensä ja läheistensä ympäröimä. Häntä tullaan ikävöimään kovasti äitinä, siskona, ystävänä, serkkuna. Mutta hänen perintönsä on suurempaa kuin elämä. Rolling Stone ei ole ainut, joka on kutsunut häntä kaikkien aikojen parhaimmaksi laulajaksi, tai että hän on soulin kuningatar. Kauan eläköön kuningatar, toimittaja Roger Friedmann kommentoi uutista Franklinin terveydentilasta.

Vuonna 2017 Franklin joutui todistelemaan olevansa oikeasti elossa, kun internetissä alkoi kiertämään väärä huhu siitä, että laulajatar olisi menehtynyt. 

Yli 50 vuotta kestäneen uransa aikana Franklin voitti 18 Grammy-palkintoa, myi 75 miljoonaa albumia ja esiintyi kolmen presidentin virkaanastujaisjuhlassa – joista viimeisimpänä presidentti Barack Obaman virkaanastujaiset tammikuussa 2009.  

Franklin julkaisi viimeisen albuminsa vuonna 2017, jonka jälkeen hän ilmoitti jäävänsä eläkkeelle. 

– Minun on kerrottava, että jään eläkkeelle tänä vuonna. Tunnen oloni erittäin rikkaaksi ja tyytyväiseksi siitä, mistä urani lähti liikkeelle ja missä se on nyt. 

Lähde: NME

Lue myös:

    Uusimmat