Anton Lundell ja uran ensimmäinen, Lukon slovakit hurjana – katso SM-liigan pudotuspeli-illan kaikki maalit

Maalikooste: Kärpät - HIFK 4:48
Videolla maalikooste ottelusta Kärpät-HIFK.

Jääkiekon SM-liigassa Rauman Lukko ja Helsingin IFK selvittivät tiensä jatkoon, napattuaan kolmansista puolivälieräotteluista kolmannet voitot. Oulussa Anton Lundell nousi esiin. Tampereella Lukon slovakkikaksikko oli isosti esillä.

Kierros käynnistettiin Lahdessa, missä TPS onnistui tekemään ison ryöstön. TPS oli parempi lukemin 3–2. Voittomaalista vastasi 19-vuotias puolustaja Eemil Viro. Voitot nyt TPS:lle 2–1.

Maalikooste, Pelicans–TPS:

Maalikooste: Pelicans - TPS 4:18

Tampereella Ilves oli pakkovoiton äärellä runkosarjan ykköstä Lukkoa vastaan. Ilves nousi toisessa erässä kahden maalin takaa rinnalle. Sen jälkeen Lukko meni kuitenkin menojaan.

Lukolla esillä olivat slovakialaishyökkääjät Kristian Pospisil (2+1) ja Pavol Skalicky (1+1). Heidän lisäkseen tehoiltaa vietti myös Eetu Koivistoinen (1+2). Lukolle 5–2-voitto ja välieräpaikka (voitot 3–0).

Maalikooste, Ilves–Lukko:

Maalikooste: Ilves - Lukko 4:46

Kuopiossa Tappara haki ison vierasvoiton, kun se kaatoi KalPan 2–1. Voittomaalista vastasi kirvesrintojen kapteeni Jukka Peltola. Voitot nyt Tapparalle 2–1.

Maalikooste, KalPa–Tappara:

Maalikooste: KalPa - Tappara 4:40

Oulussa Kärppien kausi päättyi tähän iltaan, kun HIFK oli parempi myös kolmannessa puolivälieräottelussa. HIFK:lta esillä oli muun muassa Anton Lundell, joka iski uransa ensimmäisen SM-liigapudotuspelimaalinsa. HIFK:lle 5–2-voitto ja välieräpaikka (voitot 3–0).

Maalikooste, Kärpät–HIFK:

Maalikooste: Kärpät - HIFK 4:48

Lue myös:

    Uusimmat