Annimari Kortteella ja Armand Duplantisilla mieleenpainuva tapaaminen vain päiviä ennen ruotsalaistähden ME-hyppyä – "Kysyin, että onko kaikki ok"

Huippuaituri Annimari Korte kertoo olympiavalmisteluistaan – edessä 10 viikon leiri Floridassa 11:34
Katso videolta Annimari Kortteen haastattelu kokonaisuudessaan.

Suomen aitajuoksutähti Annimari Korte ja seiväshyppysensaatio Armand Duplantis kohtasivat toisensa vain päiviä ennen ruotsalaistähden huimaa maailmanennätystä.

Vasta 20-vuotias seiväshyppääjä Armand Duplantis hyppäsi viime viikonloppuna maailmanennätyksen uuteen uskoon tuloksella 617. Duplantis oli vain päiviä aikaisemmin pidellyt jääpussia jalassaan Düsseldorfin hallikisoissa. Annimari Korte kohtasi ruotsalaistähden viime viikon maanantaina.

– Olimme viime viikon maanantaina Düsseldorfissa, ja mä olin siellä laittamassa pakettia takareiteeni, kun luulin, että minulla on vamma. Duplantis oli siellä jalkapystyssä jääpussin kanssa. Kysyin siltä, että onko kaikki ok. Hän vastasi, että varmaan toivotaan, Korte kertoo Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa.

Duplantisia piinannut vaiva ei osoittautunut pahaksi, koska ruotsalaistähti ylitti myöhemmin Düsseldorfissa kuusi metriä ja lauantaina nuorukainen iski maailmanennätyksen uuteen uskoon.

– Seuraavana päivänä sitten kuusi metriä ja neljä päivää myöhemmin maailmanennätys. Tällaisia pikkujuttuja tulee koko ajan, Korte sanoo hymyillen.


Lue myös:

    Uusimmat